Line Baun i stor sorg efter dødsfald

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Tv-værten Line Baun Danielsen er i stor sorg, efter at have mistet én, der stod hende meget nært.

Line Baun Danielsen, som de fleste kender fra 'Go' morgen Danmark', er i stor sorg, efter at have sagt farvel til Gumle.

Læs også

Nu melder Søren Brostrøm ud

Gumle var hendes lille Bichon Havanese, som har fulgt hende gennem tykt og tyndt i mere end 14 år.

Den kendte tv-vært, der i dag arbejder som selvstændig kommunikationsrådgiver og blogger, har selv afsløret, at hun og familien har sagt farvel til Gumle i et blogindlæg.

"Det her er et af de blogindlæg, jeg ikke har lyst til at skrive. Men det gør jeg alligevel, fordi alle med dyr forstår, hvor ondt det gør at sige farvel. Det gjorde vi i fredags kl. 10.35. Vores lille Gumle har været en stor del af vores familieliv, mit arbejdsliv, og han har fulgt os i tykt og tyndt i 14 et halvt år. Nu er han ikke mere. Tak for alt lille Gumle," skriver hun.

Den 60-årige Line Baun Danielsen skriver også i sit blogindlæg, at hun i fællesskab med sin dyrlæge besluttede, at det var tid til, at Gumle skulle herfra.

Hun fortæller, at hun for længe siden indgik en aftale med dyrlægen om, at hun skulle sige til, når tiden inde. Og det var den nu.

"De sidste dage har været hårde. Beslutningen om at sige farvel har været svær og hård. Men den måtte træffes, fordi Gumle havde ondt og kunne ikke hjælpes. Og dyrlægen sagde, det var tid. Og jo, vi har fået en Second opinion og holdt familieråd," fortæller hun.

I sit blogindlæg fortæller hun også, at hun og familien gjorde, hvad de kunne for, at Gumle gik den bedst mulige afsked. Blandt andet foregik det på Gumles tæppe under hans yndlingstræ i haven.

Da dyrlægen ankom, fik han lov til at sove stille ind til fuglekvidder og kys. Efterfølgende blev han pakket ind i sit tæppe med sin bold og en fin rose. 

Læs også

EU-ministre er enige: Fra dette årstal er det slut med fossile biler

"Han gav så ufattelig meget kærlighed, latter og glæde, og vi vil savne og huske ham for altid. Tak lille dejlige Gumle," runder Line Baun Danielsen af, der også har delt et bilede af deres 'sidste dans' på Instagram.

Foto: Instagram

 

Dagens Gossip