Linse afslører: Havde kæmpe gæld

04/06/2021 19:17

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Gonzales Photo Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Gonzales Photo Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
"Familien fra Bryggen"-stjernen har haft mange ting at kæmpe med.

Mest læste i dag

"Familien fra Bryggen" har rullet forbi skærmen i det sidste afsnit af denne sæson, men med afsnittet trak formatet også stikket, hvilket er på ubestemt tid. 

Det blev begrundet med, at Linse, Geggo, Cengiz, Didde og Alba - samt de andre, man har mødt i formatet - havde brug for en pause, eftersom danskerne har fulgt deres liv i de seneste 10 år.

I formatet kom man især tæt på Linse Kessler, som af og til har fundet sin tilværelse til at være rodløs, hvorfor hun har flyttet et utal af gange, herunder til flere lejligheder på Islands Brygge, et hurtigt smut til Spanien, hvorefter hun flyttede ind i et hus i Dragør og slutteligt tilbage til Islands Brygge. 

Det kom dog også frem, at Linse Kessler med datteren Geggo var havnet i en konflikt, hvilket har fulgt Linse som en trist regnsky på det seneste. 

Familien er dog blevet genforenet, men for Linse Kesslers vedkommende er der desværre mere end familiedramaet, der har tynget i den seneste tid. 

Hun har nemlig også haft problemer med økonomien. 

Det fortæller hun i Weekendavisens podcast "Det Næste Kapitel".

Det kommer blandt andet efter, at hun forsøgte sig med flere forskellige projekter, som dog alle endte med at vise blodrøde tal på bundlinjen, ligesom hun tabte 800.000 kroner, da hun købte et hus, som hun kort tid efter flyttede ud af. 

Linse kastede sig ud i at starte et Bed & Breakfest-sted i Spanien, som heller ikke viste det ønskede resultat, hvilket heller ikke hendes veganske takeaway-sted "Veganski" gjorde. 

Hun fortæller, at hun ikke havde indset, hun stod med vand op til halsen, før hun modtog et opkald. 

"SKAT begyndte at ringe og sige: "Ved du hvad, Linse, du mangler altså at betale nogle skattepenge." Det holdt eddermame hårdt. Men jeg er home-free nu," siger hun.

Linses mange bekymringer og problemer endte med at fylde så meget, at hun fik stress, herunder ondt i maven samt et mavesår, der var begyndt at komme tilbage - og sideløbende med dette, havde hun også en konflikt med datteren at tænke på. 

"Det er to hårde ting samtidig. Det måtte gerne være kommet hver for sig," siger Linse Kessler.

Dronnigen af Islands Brygge understreger dog slutteligt, at det hele er faldet på plads.