Linse Kessler deler smart fængselstip: Det brugte hun en elkoger til

Skrevet af Julie Møller

10/09/2020
Linse sammen med barnebarnet Alba. Pressefoto: TV 3
Linse sammen med barnebarnet Alba. Pressefoto: TV 3
Det er ingen hemmelighed, at realitystjernen Linse Kessler har siddet i fængsel, og nu deler hun et tip, som også kan bruges uden for fængslets mure.

Dagens topnyheder

I aften klokken 20.00 rammer første afsnit af en minisæson af ”Familien fra Bryggen” TV3.

Her er familien på campingtur, og det betyder selvfølgelig, at der skal grilles.

Det er Cengiz, Linses svigersøn, der står for at håndtere de medbragte engangsgrill, og i den forbindelse har han et spørgsmål til sin svigermor.

“Hvad har du egentlig købt til dig, jeg kan grille,” spørger han.

Hertil svarer Linse, at hun har købt majs, og det får datteren Geggo til at spørge, hvor hun har tænkt sig at koge majsene henne. For de har ikke noget blus til rådighed. Men det har Linse en løsning på.

‘Det gjorde vi også på Vestre’

Hun vil nemlig bruge elkogeren til at få kogt sine majs i. Det er et trick, hun også brugte i ‘gamle dage’ inde i Vestre Fængsel.

“I gamle dage, der spiste jeg røde pølser, når jeg sad på Vestre, og dem puttede jeg bare ned i elkogeren, for så kunne jeg koge dem der,” forklarer hun og tilføjer:

“Man kunne godt købe pølser ved købmanden inde på Vestre, men du kunne jo ikke købe gryder og blus og alt muligt andet med ind til din lille celle-pind. Så derfor var det bare ned i elkogeren med dem,” siger Linse og konstaterer, at du kan koge alt i en elkoger.

Du kan se klippet, hvor Linse deler sit trick længere nede i artiklen.

Familien er taget på campingtur, hvor Linse deler sit trick. Pressefoto: TV3

Mere tid med familien

Der er dømt ren familiehygge på campingpladsen, og tidligere på sommeren afslørede realitystjernen også, at hun ville fokusere mere på familien. 

“Man kan arbejde sig ihjel, og lige pludselig så glemte man al tiden med familien, så jeg har simpelthen taget en beslutning. Cheapshit (Linses webshop) ryger på mormor-lukning i to måneder. Jeg lukker op igen 1. oktober, men i morgen onsdag ved midnat, der lukker butikken. Og så holder jeg en mormor-ferie fra Cheapshit. Så skal jeg passe alt det andet, og det er dejligt. Men familien kommer først ligegyldigt hvad," understregede Linse tilbage i juli.