Lisbet Dahl fik våde øjne: 'Jeg kneb en tåre'

Skrevet af Mathias Busekist

03/04/2021
Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Der var våde øjne at spotte, da Lisbet Dahl modtog den glædelige besked, der læste, at Cirkusrevyen må spille igen til sommer.

Dagens topnyheder

I dag kan man godt tillade sig at trække lidt på smilebåndet, da man nu kan se frem til, at man til sommer kan tage på Bakken i Klampenborg og opleve gode grin og pragtfulde parodier. 

Regeringen har lagt en plan for genåbningen af Danmark, og det betyder naturligvis, at coronarestriktionerne bliver lempet. Det har medført, at Cirkusrevyen igen kan se frem til at byde velkommen fra 6. maj.

Det skriver SE og HØR

Det har været en hård tid for kulturlivet, hvor man har oplevet et trist år i uvished og et tomt telt. Det var derfor en glædelig nyhed, som Lisbet Dahl, Danmarks revykendis, modtog tidligere på dagen.

"Pyha, det er dejligt. Jeg fik tårer i øjnene, da vi fik at vide, at nu får vi lov til at spille, så det har påvirket mig mere, end jeg har været klar over," siger Lisbet Dahl til SE og HØR. 

Hun kommer dermed til at medvirke i Cirkusrevyen igen, hvilket bliver intet mindre end hendes 34. gang i showet, hvor 30 af sæsonerne har været som instruktør. 

Hun lægger derfor heller ikke skjul på, at det har været en stor del af hendes liv. 

"Det er jo en del af mit liv. Det bliver bare så skønt at komme på scenen," siger Revydronningen, der glæder sig til at komme i gang igen. 

Hun kunne også løfte sløret for, hvad de har i tankerne om de kommende revynumre. Dahl og co. kommer nemlig til at tage coronaen under satirens tegn.

"Corona har det seneste år påvirket vores alle sammens liv, så selvfølgelig kommer flere af vores numre til at handle om det."

Det kommer til at omhandle diverse ting og sager, man forbinder med coronavirus, herunder masker, bange bedsteforældre, og pinde i hals og næse. 

Lisbet Dahl er godt i gang med forbedrelserne sammen med årets revyhold, og de glæder sig alle til, at man igen kan byde et publikum velkommen.