Louice blev stoppet på motorvejen: Nu advarer hun andre

Foto: Privat/shutterstock.com

Louice var på vej hjem fra arbejde, da hun blev stoppet.

Den 27. oktober var Louice Kangasmaa på vej hjem fra arbejde, da hun blev stoppet på motorvejen af politiet. Eller det hun troede var politiet, for virkeligheden var en helt anden. Hændelsen fandt sted i det svenske nær byen Borås, skriver Newsner. 

Læs også

Tragisk ulykke: To mænd har mistet livet

Det var en ‘civilpolitibil’ med blink på taget, der stoppede Louice tilbage i oktober. Ud af bilen steg to kvinder i politiuniform, som bad om at se bilens registreringsattest. Mens de to kvinder kiggede papirerne igennem, stod Loiuce udenfor og ventede i regnen.

“Det var helt mørkt, og det regnede helt vildt, så jeg stod og frøs, mens den ene kvinde sad på førersædet, og den anden stod udenfor ved førerdøren. Efter fem minutter var de færdige og ønskede mig en fortsat behagelig aften,” fortæller Louice og tilføjer:

“De var så troværdige. De var pæne og opførte sig professionelt og politi-agtigt, hvis man kan sige det. Ligesom du forventer, at en politibetjent skal opføre sig.”

Men da hun satte sig inde i bilen igen, opdagede hun, at hun var blevet snydt.

Snus i handskerummet 

For da Louice sad i bilen igen, ville hun lægge en pakke med snus i handskerummet, og her gjorde hun en rigtig træls opdagelse. Handskerummet var tomt. Bilens papirer, en toilettaske, medicin og en vielses- og forlovelsesring var væk, og det gik hurtigt op for Louice, hvad der var sket. Heldigvis var der en tankstationen tæt ved, og her holdte der tilfældigvis en rigtig politibil udenfor. Louice kom i kontakt med politiet og fik forklaret, hvad der var sket.  

Eftersom politiet kunne fortæller, at de ingen civile vogne havde i området på tidspunktet, og det heller ikke var almindelig procedure at bede om at se registreringsattest, eftersom politiet har et system, hvor de kan slå den information op i, så gik det op for hende, at hun var blevet snydt.

“Jeg har haft kørekort i 24 år og er aldrig blevet stoppet, så jeg vidste slet ikke, hvordan det foregår,” foklarer hun og uddyber:

“Jeg har hørt om flere sager i radioen og ønsker ikke, at flere skal snydes. Så det er derfor, jeg går ud og fortæller om det, så folk er ekstra opmærksomme, siger Louice.

Læs også

Covid-19 vaccine godkendt: Kan tages i brug i næste uge

 

 

 

Dagens Gossip