Luca gik viralt med sin vilde kæbe: Nu advarer læge

Skrevet af Mathias Busekist

165 uger siden

|

18/03/2021
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Der er mange, der tiltrækker opmærksomhed på videotjenesten TikTok, og blandt dem finder man Luca Marchesi.

Dagens topnyheder

Det er umiddelbart ikke gået nogens næse forbi, at videotjenesten TikTok har taget verden med storm. Tjenesten er blevet så populær, at mange er endt med at have fået millioner af følgere, efter de er begyndt at bruge videotjenesten. 

Og en af dem, der har fået mange følgere, er Luca Marchesi, der er den selvudnævnte "chef for kæbelinjer".

Det skriver B.T.

Foto: TikTok

Der kan da også været noget om snakken. Luca er nemlig blevet kendt for at tygge på en genstand, som han angiveligt bruger til at træne sin kæbe, så den bliver mere fremtrædende.

Luca har dog før fortalt, at der er en grund til, at han har brugt tid og kræfter på at træne sin kæbe. Han drømte nemlig om at blive model, men han fik afslag fra et modelbureau, da han ikke havde det, der skulle til. 

Han ønskede efterfølgende at gøre dem til skamme, hvorfor han valgte at lægge sit liv om. 

"De fortalte mig, at jeg ikke havde kroppen og trækkene til at kunne arbejde i den verden, og fra det øjeblik tog jeg det som en personlig udfordring. Jeg trænede, gik på diæt og begyndte at løbe hver dag. Jeg begyndte også at arbejde på mit ansigt, men jeg havde en meget defineret kæbe i starten, det har altid været mit særpræg," siger han til Dagbladet

Foto: TikTok

Han har dog skabt splid på TikTok, da flere mener, at Lucas kæbe simpelthen ikke kan være ægte, mens andre mener, at han har taget træningen for langt. 

Det samme mener tandlæge og ekspert i tandretning Martina Hodgson, der peger på, at det kan ende med at få store konsekvenser for Luca. 

Martina fortæller, at træningen, som Luca udsætter sin kæbe for, kan ende med at føre til problemer som migræne eller dysfunktion i kæbens led. 

"Dette er muskler, der forbinder kæbebenet med kindbenet og hjælper os med at tygge, så en overudvikling i denne region anbefales ikke," udtaler hun til Metro. 

Luca Marchesi har dog ikke planer om at stoppe.