Lukkede storcentre: Så meget mister Pyrus

Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix

De lukkede storcentre og julemarkeder har resulteret i en tom kalender for Jan Linnebjerg.

De lukkede storcentre og julemarkeder har resulteret i en tom kalender for Jan Linnebjerg. I en almindelig december tager han ud og optræder som Pyrus, men det har coronavirussen sat en stopper for.

Læs også

Stine fra Landmand søger kærlighed afslører: Det gav jeg Niels i julegave

Til Her & Nu fortæller Jan Linnebjerg, at han i den grad har kunne mærke på kontoen, at det har været en anderledes december. 

“Jeg bliver deprimeret, hvis jeg skal regne ud, hvor meget jeg har mistet. Der hersker ingen travlhed i år, så det betyder helt sikkert noget økonomisk, siger Jan Linnebjerg, der normalt har 20 engagementer i december, men i år er han kun booket fire gange.

Det betyder, at han kan forvente et tab på 400.000 kroner. Selvom Pyrus-julekalenderen  ‘Alletiders Jul’ havde premiere i 1994, så tager Jan Linnebjerg fortsat ud og optræder som Pyrus. Derfor håber han også, at det næste år bliver en jul, som vi kender den. 

Lukkede landet ned

Det var den 16. december, at landets statsminister, Mette Frederiksen, på et pressemøde lukkede de danske storcentre. Derudover blev det meldt ud, at alle liberale erhverv, for eksempel frisører, massører og køreskoler, samt skoler og fritidstilbud lukkede den 21. december. På pressemødet blev det også annonceret, at første juledag ville al detailhandel med undtagelse af apoteker, fødevarebutikker og supermarkeder lukke ned.

Selvom Pyrus-julekalenderen  ‘Alletiders Jul’ havde premiere i 1994, så tager Jan Linnebjerg fortsat ud og optræder som Pyrus. Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix

Det var stigende smittetal, der var skyld i restriktionerne, der indtil videre gælder til den 3. januar.

Læs også

Dansk kendis har fået corona igen

 

 

 

 

Dagens Gossip