Mad fra REMA 1000 og flere butikker tilbagekaldes

16/12/2021 17:09

Nicolai Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Fødevarestyrelsen oplyser, at produktet bliver tilbagekaldt, da der er fundet risiko for skimmelvækst.

Mest læste i dag

Pågen Danmark tilbagekalder et parti af deres Pågen Vanillas, som er små, luftige hvedeboller med vaniljecreme.

Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse torsdag.

Årsagen til, at Pågen Danmark må tilbagekalde partiet er, at virksomheden har konstateret, at der er en risiko for skimmelvækst i produktet.

Fødevarestyrelsen oplyser, at det er vigtigt, at man ikke spiser produktet, hvis man har købt det. Skimmelvækst medfører nemlig, at det ikke er egnet som fødevare.

De populære hvedeboller med vaniljecreme er blevet solgt i en lang række butikker hele landet over. De bliver nemlig solgt i de fleste supermarkeder i Danmark.

Det betyder, at de er blevet solgt i både REMA 1000-butikker landet over, Salling Group-butikker landet over samt Coop-butikker landet over. Det vil sige, at det er blevet solgt i bl.a. Netto, Føtex, Fakta, SuperBrugsen mv.

Dertil er produktet fra Pågen Danmark også blevet solgt i både Dagrofa-butikker og Aldi-butikker landet over samt i Intervare.

Tilbagekaldelsen er gældende for alle Pågen Vanillas, der har en holdbarhedsdato mellem 15.12-2021 til og med 17.01.2022 samt EAN-stregkoden 7311070006230, oplyses der i pressemeddelelsen fra Fødevarestyrelsen.

Hvis du har købt en eller flere poser med Pågen Vanillas, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke spiser produktet. Som angivet tidligere, er det nemlig uegnet som fødevare.

I stedet opfordrer Fødevarestyrelsen til, at du enten leverer produktet tilbage til butikken, hvor du har købt det, eller at du selv kasserer det.