Mads Dinesen viser sin teenage-kæreste frem: 'Han drømmer om at blive politiker’

Skrevet af Sol Stoffregen

13/07/2016
Champagnedrengen lever det søde liv med sin unge kæreste Frederik.

Mest læste i dag

Mens den 25-årige Mads Dinesen ruskede tremmer for økonomisk kriminalitet, lykkedes det ham at finde kærligheden i form af en noget yngre fyr.

Nu er manden, der er bedst kendt som champagnedrengen fra tv-programmet 'Kræsne købere', flyttet sammen med sin 19-årige kæreste, Frederik Glerup Christensen. Parret bor i Randers. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Swinger-Ole deler fantastiske nyheder: Der er store planer i familien

- Mens jeg sad i fængsel mødte jeg en fyr, som hedder Frederik Glerup Christensen, og vi har nu kendt hinanden i godt et års tid. Selv om det var svært, lykkedes det for os at holde vores forhold ved lige under resten af min afsoning, og i dag opholder vi os primært i Randers, hvor min kæreste drømmer om en fremtid som lokalpolitiker, fortæller Mads Dinesen, der blev løsladt i starten af april i år, til Ekstra Bladet.

Den rødhårede levemand, der blev fældet for at have begået bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner i 2014, har planer om at læse erhvervsjura i den nærmeste fremtid, mens hans unge kæreste arbejder på at stille op for Alternativet til lokalvalget i 2017.

Læs også: Bedrageri for 30 millioner: Mads Dinesen er rykket i fængsel

Ifølge hovedpersonen selv har han lagt sine gamle ekstravagante vaner på hylden og lever det stille liv i Randers med Frederik Glerup Christensen.

- Lige nu er jeg i København og fester lidt, men slet ikke som i gamle dage, hvor der skulle bruges et par hundrede tusinde kroner om måneden på partykontoen. Jeg drikker da stadig lidt champagne, men i et helt andet omfang. Der er kommet andre boller på suppen, efter at jeg er blevet sat i skammekrogen i Jylland, men det er nok meget sundt. Det er i hvert fald noget andet end de daglige fester på Café Victor, siger Mads Dinesen til Ekstra Bladet.

 

 

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: