Bedrageri for 30 millioner: Mads Dinesen er rykket i fængsel

Tv-kendissen og champagnedrengen, der gerne praler med sine penge, Mads Dinesen, kommer de næste fire uger til at bo under anderledes ydmyg forhold. Det skriver Ekstra Bladet.

Efter et grundlovsforhør besluttede dommeren i Retten i Glostrup, at den 22-årige Dinesen skulle varetægtsfængsles. Sammen med en 33-årige tidligere direktør, der er underlagt navneforbud, er den den unge kendis mistænkt for grov dokumentfalsk og bedrageri for cirka 30 millioner kroner. 

I Københavns Byret besluttede dommeren tidligere i dag, at fængsle direktøren for fire uger, oplyser Bagmandspolitiet, Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet til Ritzau.

Begge pengemænd blev anholdt onsdag.

Den 11 år ældre direktør er en god bekendt af retssystemet. Blandt andet er han tidligere blevet idømt fængsel i fire år for bedrageri.

De nye sigtelser drejer sig blandt andet om, at han med falske kontoudtog skal have ført en revisor i Vordingborg bag lyset i forbindelse med en kapitalforhøjelse på 14 millioner kroner i et selskab.

Blandt de seks sigtelser er også et tilfælde, hvor han på en generalforsamling i et selskab i 2012 skal have brugt falske dokumenter om godt to millioner kroner.

Desuden beskylder Bagmandspolitiet den 33-årige for at medvirke til bedrageri over for et firma, da to BMW'er blev leaset. Firmaet risikerede at miste i alt 617.000 kroner.

Også såkaldt kreditbedrageri ved køb af møbler og andre ting for næsten 400.000 kroner indgår i sagen.

I Bagmandspolitiet kan den fungerende chef Henrik Helmer Steen torsdag ikke give oplysninger om, hvordan den 33-årige forholder sig til sigtelserne.

 

Dagens Gossip