Mads Steffensen afslører: De bliver en del af A-holdet

Skrevet af Julie Møller

11/01/2021
Mads Steffensen er en populær vært. Her ses han i spidsen for programmet Alle mod 1 på DR. Foto: DR/Agnete Schlichtkrull
Mads Steffensen er en populær vært. Her ses han i spidsen for programmet Alle mod 1 på DR. Foto: DR/Agnete Schlichtkrull
Den tidligere DR-vært afslører, hvem der gæster hans nye radioprogram.

Dagens topnyheder

Den 30. december annoncerede Mads Steffensen, at han stopper på DR. Det betyder blandt andet et farvel til det populære radioprogram “Mads og monopolet”. I mere end 17 år han modtaget danskernes dilemmaer, som er blevet vendt og drejet af ‘Monopolet’. Men nu er det slut - og så alligevel ikke helt.

For Mads Steffensen skal nemlig være vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo, der ligesom DR-programmet, skal hjælpe med at løse dilemmaer. Første program bliver sendt fredag den 15. januar, og på Instagram har Mads Steffensen afsløret, hvem der bliver en del af A-holdet.

Kendte ansigter på A-holdet

Alle tre gæster i den første udgave af podcasten er kendisser, som faste lyttere af Mads & Monopolet vil kune genkende.

“Mit første A-hold er benhårdt, det består af Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind," skriver Mads Steffensens i opslaget på Instagram. 

Foto: Instagram @madsstef

Både Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind har erfaring, når det handler om at løse danskernes dilemmaer. De har nemlig alle tre været gæster i Monopolet, og de er med i premieprogrammet på fredag. 

En gave afslørede det

At Hella Joof også er en del af A-holdet, fik Mads Steffensen allerede røbet tidligere på året. På Instagram optrådte han med en hæklet elefanthue, som Hella Joof havde lavet til ham. Til Billed Bladet fortalte han, at det var en hobby, som Hella Joof altid hyggede sig med under radioprogrammet. Det var ikke den første hue, han havde modtage i gave fra Hella, og han håbede også på flere hæklede huer i fremtiden. 

“Hella har hæklet flere huer til mig gennem årene. Det er, mens vi sender, hun gør det. Regner med hun vil gøre det fremover også,” udtalte han og fik dermed røbet, at hun er en del af den nye podcast.

Foto: Instagram @madsstef