Mads Steffensen overrasker med sjov gave fra Hella Joof

Mads Steffensen har været været vært på en lang række DR-programmer. Lige fra radiovært på det succesfulde program 'Mads & Monopolet' til vært på flere tv-programmer så som Kender du typen og Aftenshowet. Foto: Benita Marcussen.

Han er fristet af at bruge den.

For rigtig mange er DR lig med Mads Steffensen. Både som radiovært på det succesfulde program  'Mads & Monopolet', men også som vært på flere tv-programmer så som Kender du typen og Aftenshowet. Derfor kom det også som et chok, da det blev meldt ud, at Mads Steffensen stopper på DR.

Læs også

I ny sæson af Badehotellet afsløres Weyses første kone

Siden 2003 har ’Mads & Monopolet’ givet lytterne gode råd til at løse deres dilemmaer. Mads Steffensen har været fast vært på programmet, som uge efter uge løser lytternes problemer med hjælp fra Monopolet.

En af de tilbagevendende gæster i Monopolet er Hella Joof, og udover at løse dilemmaer, så har hun også været en fast leverandør af huer i den tid, hun har været en del af radioporgrammet. Det fortæller Mads Steffensen til Billed Bladet. 

“Hella har hæklet flere huer til mig gennem årene. Det er, mens vi sender, hun gør det,” forklarer han.

På Instagram viser han en af de mange huer frem, som kreative Helle Joof har hæklet. 

“Dilemma. Jeg fryser skallen. Hella hæklede en elefanthue til mig sidste år. Fristet af at bruge den. Men jeg er også pænt glad for min russer-hue. Svært kald eller hva?,” skriver han til billedet, hvor han har huen på.

Foto: Instagram @madsstef

“Mads og A-holdet” 

Selvom det er er god stemning i Mads Steffensens kommentarfelt til hue-opslaget på Instagram, så er det ikke helt den samme opbakning, der er at spore i et tidligere opslag. 

Mads Steffensen skal nemlig være vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo, og det afslørede han også på Instagram. 

“Godt nytår alle sammen. Jeg håber i er kommet godt i gang med 2021. Mit eget år er jo startet sådan rimeligt heftigt, men glæder jeg mig til at komme i gang med min nye podcast hos Podimo. Den kommer til at hedde Mads og A-holdet. Det bliver mig og et panel og dilemmaer. Du kan hente den første gang den 15. Januar, så jeg tager imod dilemmaer allerede nu, så hvis du har nogen er det bare med at sende dem ind," fortæller han i en video. 

Flere i kommentarfeltet hentyder til, at Mads Steffensen har vendt DR ryggen og er skiftet til Podimo på grund af penge, mens andre kommenterer på, at prisen for at lytte med bliver for høj. 

“Er trofast lytter - men det kommer ikke til at ske.”

“Må sige at det her skuffer mig Mads Steffensen, jeg støtter helt klart den nye vært på DR P4 og bliver der. Hvorfor fortsætte noget som var en stor succes på DR? Støtter helt klart dit statement.”

“Er ikke begejstret, synes det er for dårligt i forhold til DR.”

Flere skriver også i kommentarfeltet, at han burde bakke den nye vært Sara Bro op. Det er dog ikke kun negative kommentarer der strømmer ind - der er også følgere som begejstret melder, at de fra nu af vil lytte med på Podimo.

Læs også

Nu afslører Lars Løkke sin plan

 

 

 

 

Dagens Gossip