Mai Manniche i shitstorm efter forrykt Eriksen-opslag

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Smykkedesigneren Mai Manniche er blevet mødt af stor kritik, efter hun har delt et opslag omhandlende Christian Eriksen på Facebook.

Smykkedesigneren Mai Manniche har delt et Facebook-opslag i forbindelse med, at Danmarks største fodboldstsjerne, Christian Eriksesn, så ud til at være blevet ramt af et livstruende kollaps under kampen mod Finland lørdag aften. 

Det har medført, at hun nu bliver kritiseret voldsomt på de sociale medier, herunder på Reddit, hvor hendes opslag bliver kaldt usmageligt, men også på Twitter og Instagram bliver der langet kraftigt ud efter Mai Manniche. 

Læs også

DBU melder ud: Nu er der nyt om Eriksens tilstand

"Frygteligt med Christian Eriksen og jeg tror alle undrer sig over hvad det kan være? Hvornår mon han blev vaccineret, måske det er en bivirkning til vaccinen? Dejligt han er vågnet - god bedring," skriver hun i sit opslag på Facebook. 

Der er blandt andet flere, der mener, at hun mangler situationsfornemmelse, mens andre skriver, at hun bruger den 29-årige Christian Eriksens forfærdelige situation i sin egen agenda. 

Hun har flere gange udtrykt stærk skepsis over for måden, hvorpå coronavirussen tackles. 

Har opdateret opslaget

Mai Manniche valgte sidenhen at opdatere sit opslag på Facebook, hvorefter det læste: 

"OPDATERING: Eriksen er færdigvaccineret med Pfizer vaccine 31/5-2021 som spiller på Inter Milan. Det er virkelig skræmmende".

Dette har vist sig at være usandt, da han slet ikke er vaccineret mod coronavirus, hvilket Inter-bossen, klubben, hvor Eriksen spiller, har meldt ud. Her ser det dog ud til, at meldingen er kommet for sent, da de falske informationer ser ud til at sprede sig som en steppebrand. 

Nu har SE og HØR kontaktet Mai Manniche, hvor de blandt andet har spurgt hende, hvordan hun forholder sig til, at nyheden om, at Christan Eriksen skulle være blevet vaccineret, er blevet afkræftet, hvortil hun svarede, at "vi må afvente det sande svar fra ham selv".

"Netop i går sendte Lægemiddelstyrelsen besked ud til alle landets læger om, at de nu gransker en mulig sammenhæng mellem hjertebetændelse og vaccinerne. Hjertebetændelse kan netop give rytmeforstyrrelser og i værste fald hjertestop. I forvejen har professionelle fodboldspillere en øget risiko for pludselig hjertestop," skriver hun til SE og HØR. 

Fredag udsendte Lægemiddelstyrelsen en pressemeddelse, om at Det Europæiske Lægemiddelagentatur fortsat undersøger muligheden for, om der er en sammenhæng mellem hjertebetændelse og coronavaccine. 

De slår dog ikke alarm ved hjertestop. 

Hun blev endvidere spurgt til, hvordan hun har det med, at flere kalder hendes opslag usmageligt, hvortil hun svarede: 

"Hvis nogen synes, at det er usmageligt at stille et relevant spørgsmål, afslører det nok deres egen angst. Jeg er lykkelig for at han overlevede sit hjertestop." 

Mai Manniche ændrede igen opslaget, hvortil man nu kan læse følgende i bunden af opslaget:

"OPDATERING: Der er tvivl om, hvorvidt Eriksen er færdigvaccineret med Pfizer vaccine 31/5-2021 som spiller på Inter Milan. Lad os afvente hans eget ærlige svar."

Læs også

Frederik og Mary reagerer på Christian Eriksens frygtelige kollaps

 

Dagens Gossip