'Makrel Mette' gør det igen: Tager tykt pis på kritikere

Pressemødet i Statsministeriet den 11. marts 2020 kaldes historisk, da det var her den delvise nedlukning af Danmark blev varslet. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Så er den gal igen.

Statsminister Mette Frederiksen (S) har endnu engang delt et opslag på sin Facebook-konto, hvor hun har vedhæftet et billede af en makrelmad. Hun har nemlig før delt et billede af sin makrelmad, hvor hun skrev, at hun var glad for, at der var ting i livet, som aldrig vil blive forandret.

"Der er ting, der ikke forandrer sig meget. Jeg kan stadig li' rugbrød med makrel, mayo og agurk."

Læs også

Billede løber med opmærksomhed efter begravelse

Der kan dog argumenteres for, at forandring fryder. Dette kan Mette Frederiksen også stå inde for, da hendes makrel denne gang er blevet røget, ligesom hun har tilføjet avocado til makrelmaden. 

"Makrel til frokost. Lidt mere avanceret udgave. Makrellen er peberrøget og avocado er tilføjet. Til gengæld er både agurk og mayo den samme. Og god dansk rugbrød som bund," skriver Mette Frederiksen til billedet af en røget makrelmad. 

Det første opslag på Facebook, som Mette Frederiksen delte, var dog ikke blot for at vise Danmarks befolkning sin frokost. selvom det endte med at få stor opmærksomhed. 

Opmærksomheden bød dog også på kritik, hvilket man oplevede fra Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti, der skrev en kommentar til Mette Fredriksens opslag på Facebook.

"Kære Mette. Den der mad ser god ud og smager godt. Men den politik, du fører, øger både fattigdommen og uligheden. Ikke godt!"

I dette nye opslag slutter hun dog af med ytre sin glæde over genåbningen af Danmark.

"Spøg til side. Jeg glæder mig over, at vi genåbner mere og mere," skriver Mette Frederiksen på Facebook.

"Og håber, vi bliver ved med at passe godt på hinanden."

Læs også

Kræftpatient rørt til tårer: Frisør overrasker efter klipning

 

Dagens Gossip