Mand blev coronavaccineret: Så skar han testikel af i frygt

Skrevet af Mathias Busekist

13/08/2021
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hospitalsmedarbejderen blev et viralt hit på TikTok efter at have delt en historie om en patient, der skar sin venstre testikel af.

Mest læste i dag

Hospitalsmedhjælperen, kendt som @futurenurseut på TikTok, fortæller om en mand, som blev fragtet til hospitalet i kølvandet på at have modtaget sit stik med vaccinen mod coronavirus. 

Det var dog ikke selve stikket, der medførte, at han måtte en tur på hospitalet, men derimod hans overbevisning om, at hans ene testikel var blevet implementeret med en tracker. 

Han besluttede derfor, som alle andre rationelle mænd ville have besluttet sig for, at han måtte skære sin testikel af med en savtakket kniv. Manden valgte herefter at lede efter chippen, men han måtte dog indse, at han blødte kraftigt. 

Han var derfor nødt til at tilkalde en ambulance.

Foto: TikTok

De blev dog efterladt meget overraskede efter at have hjulpet manden, da han virkede helt normal, selvom han lige havde kappet sin ene testikel. 

Videoen blev hurtigt et viralt hit, og hun valgte derfor at dele en opfølgende video på sin TikTok-profil, hvori hospitalsmedhjælperen afslører, at manden troede, han var blevet kidnappet af en bande, som tvang ham til at blive vaccineret. 

De to historier - først historien om chippen i testiklen og efterfølgende om banden - var nok til at man besluttede, at manden var psykotisk. 

Foto: TikTok

Manden var nemlig også fast besluttet på, at han skulle købe sig et nyt hus, når først han var blevet udskrevet, da banden forfølger ham.

"Jeg er læge, og jeg føler med ham. Men jeg har dog også en morbid sans for humor, hvorfor jeg måtte dele dette," kommer det fra hospitalsmedarbejderen.

Foto: TikTok

Det tyder dog ikke på, at de, der har set videoen, har lige så meget sympati for manden, som den ovennævnte hospitalsmedarbejder:

"Han må have slået hjernen fra. Han er bange for, at han har en trackingchip i sin testikel, men ikke bange for at gå rundt med sin telefon i lommen," skriver en til videoen.