Mand stukket ned på gaden: Angrebet af flere personer

Skrevet af Nicolai Steinicke

20 uger siden

|

27/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En voldsom sag udspillede sig i nat.

Dagens topnyheder

I et stille kvarter på Gildbrovej i Ishøj udspillede der sig tirsdag aften en foruroligende hændelse, da en ung mand i starten af tyverne blev brutalt angrebet af en eller flere gerningsmænd bevæbnet med kniv. Københavns Vestegns Politi ankom hurtigt til stedet efter at have modtaget et opkald klokken 21.56 og fandt spor af overfaldet, herunder efterladt tøj og blod på jorden, hvilket tydeliggjorde hændelsens alvor.

Det skriver Ekstra Bladet.

Offeret, hvis identitet stadig er ukendt, blev omgående transporteret til hospitalet og er rapporteret uden for livsfare. Ifølge offerets egen forklaring blev han overfaldet af flere personer. Dette har ledt til en desperat eftersøgning af vidner, mens politiet gennemsøger området for enhver ledetråd.

Vagtchefen fra Københavns Vestegns Politi fremhævede i en udtalelse til pressen de igangværende bestræbelser i efterforskningen. "Vi tilbragte betydelig tid på gerningsstedet for at samle hændelsesforløbet. Vores tilstedeværelse og grundige undersøgelse af området afspejler vores engagement i at opklare sandheden," bemærkede han. På trods af en intensiv søgning, som inkluderede hundepatruljer, er gerningsmændene stadig på fri fod, og der er ikke foretaget nogen anholdelser i sagen indtil videre.

Morgenen efter angrebet afsluttede politiet deres undersøgelser på stedet, hvilket efterlod lokalsamfundet rystet og sagen vidt åben. Vagtchef Brian Holm udtrykte sagens udfordrende natur: "Vi har afsluttet vores indledende undersøgelser på stedet og er i øjeblikket ikke meget klogere på gerningsmændenes identitet eller motiv."

Efterhånden som efterforskningen bevæger sig ind i en mere detaljeret fase, opfordrer politiet alle med oplysninger til at træde frem. Hændelsen har ikke kun efterladt en ung mand såret, men også et samfund på vagt, i håb om hurtige svar og retfærdighed. Politiet forsikrer om fortsatte bestræbelser, hvilket giver et glimt af håb, mens nabolaget søger afslutning og sikkerhed fra sådanne voldelige hændelser.