Mange danskere har ventet: Her melder DMI om sol, tørvejr og 24 grader

Kamille Isaksen

2 dage siden

|

11/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Endelig kommer DMI med en positiv melding.

Dagens topnyheder

Dagens danske sommervejr bringer igen regnbyger, som lokalt kan være kraftige og med torden, især over Falster, Møn og Sjælland.

Dog vil de regnfyldte skyer tynde ud i løbet af eftermiddagen og aftenen, og flere steder vil man kunne se solen, inden den går ned.

Temperaturen vil i dag nå op mellem 18 og 22 grader, med de højeste temperaturer i den østlige del af landet.

Så hvis man har savnet at kunne nyde aftensmaden under åben himmel med udsigt til solen, er i aften en god mulighed - i hvert fald, hvis man ikke bor i det nordlige Jylland.

Sådan skriver DMI.

Fra fredag aften til søndag morgen ser nemlig ud til at blive særdeles våd, da et lavtryk med tilhørende front ligger sin vej forbi landet.

Derfor er der udsendt forvarsel om kraftig regn, som gælder fra fredag til søndag. Når det kedelige vejr har passeret, ser det dog ud til, at der venter et kæmpe vejrskifte, som nok kan få selv den mest deprimerede sommerelsker op af stolen.

På mandag melder DMI nemlig om sol, tørvejr og 24 grader.

"Nogen sol og mest tørt vejr, men sidst på dagen eller om natten skyet med regn og byger sydfra. Dagtemp. op mellem 20 og 24 grader, om natten ned mellem 13 og 18 grader. Let til frisk vind fra omkring syd," skriver vejrtjenesten selv i den senest opdaterede '7-døgnsudsigt'.

Som om det ikke var nok, så ser det ud til, at det gode vejr fortsætter tirsdag, hvor det bliver op til 23 grader og sol. Dog vil enkelte byger også forstyrre vejrbilledet en smule.

Onsdag og torsdag skriver DMI, at der vil være "efterhånden mere stabilt med ret uændrede temperaturer", hvorfor de sommerglade danskere allerede nu kan begynde at overveje en strandtur.