Skurken er dig selv: Med et snuptag kan du spare over 4.000 kroner på ferien

Emil Martesen

2 uger siden

|

10/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med et snuptag kan du spare over 4.000 kroner på ferien.

Dagens topnyheder

Sommerferien står for døren, og når danskerne pakker kufferten og drager på ferie, så er det ofte pengepungen, der får sig en ordentlig omgang.

Det kan nemlig hurtigt blive en dyr omgang, når man vinker farvel til hverdagen og i stedet bytter de vanlige omgivelser ud med en tur udenfor Danmarks grænser.

Men der er faktisk nogle ret simple måder at spare penge på, når man er ude at rejse.

Det løfter Louise Aggerstrøm Hansen, chefanalytiker i Danske Bank, sløret for. Hun giver nemlig nogle gode råd til, hvordan man kan holde udgifterne nede i podcasten 'Spar Kassen'.

Det skriver B.T.

Et af de største pengeslugere på ferien er maden.

Hvis man hver dag skal købe tre måltider, kan det hurtigt løbe op, hvis du er afsted i 10 dage. Hvis du derimod kommer ned i det lokale supermarked og køber lidt ind, så sparer du en del:

"Hvis bare du kan komme ned i det lokale supermarked og købe lidt ind, så sparer du en del. Hvis der er fire mennesker, der kan spare 100 kroner hver om dagen, det er 4000 kroner", siger hun og fortsætter:

"Så hvis bare du har et lille tekøkken og kan lave lidt mad selv, så kan det hurtigt løbe op".

Det handler altså om at tænke lidt praktisk og planlægge, så man undgår de store udgifter. På den måde kan man nyde ferien uden at bekymre sig om, at pengene fosser ud af kontoen.