Martin Jensen forlovet: Det kommer til at vente

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Martin Jensen kunne i december løfte sløret for en glædelig nyhed, da han bekræftede, at han var blevet forlovet med sin kæreste Natasha.

Martin Jensen, den verdenskendte DJ, har såmænd længe fløjet under radaren i Danmark. Det ændrede sig dog med tiden, om han er om muligt blevet et mere kendt ansigt, efter han var med i "X Factor"-showet, hvor han var dommer.

"X Factor" har dog nået enden, og Martin Jensens måtte således tage afsked med sin første sæson i sangkonkurrencen. Det har naturligvis efterladt nogle huller i kalenderen, da han har fået mere tid i hverdagen.

Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også

McDonald's siger nej tak: Danskerne må vente

Tiden, som han nu har til overs, bliver dog ikke brugt på at planlægge brylluppet. Martin Jensen faldt på knæ for fem måneder siden, men parret har såmænd stadig ikke lagt sig fast på nogle planer.

Planlægningen bliver nemlig skubbet. 

"Vi vil vente til det her corona er overstået, så vi kan se, hvad vi kan, og hvornår vi kan det. Vi har da talt om, hvad vi kunne tænke os, men der er intet konkret endnu," siger Martin Jensen til BILLED-BLADET.

I december tog Martin Jensen og kæresten Natasha Samsara på ferie. Det var her, at Martin Jensen valgte at gå på knæ. Parret var ude at gå en flot tur på en strand på Maldiverne, hvor man kunne nyde solnedgangen i horrisonten.

Martin Jensen spurgte, om hun ville gifte sig med ham, og hun sagde heldigivis ja. 

Parret ved dog endnu ikke, hvornår de kan sige ja i kirken, da planlægningen er blevet sat på hold.

Læs også

'Makrel Mette' gør det igen: Tager tykt pis på kritikere

 

Dagens Gossip