Mascha Vang i stor sorg: Hun døde i min arme

Skrevet af Nicolai Busekist

08/11/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Influencer Mascha Vang er i stor sorg. Hun har nemlig måtte tage afsked med sin højt elskede kat, Bella.

Dagens topnyheder

Mascha Vang er i stor sorg. Hun har nemlig mistet sin kat, Bella, der betød rigtig meget for både hende og datteren Hollie Nolia.

De har sagt et sidste farvel til deres højt elskede kat tirsdag, hvor hun blev begravet i en lille kiste, de har lavet af pap.

Det afslører Mascha Vang i et opslag på Instagram, hvor hun også skriver, at Bella døde onsdag i hende og Hollies arme.

"Vi har desværre sagt farvel til vores højt, højt elskede Bella, der i går døde i mine og Hollies arme. Det fylder meget og har været en voldsom oplevelse, som berører os meget," skriver hun.

Herefter skriver Mascha Vang noget, som de fleste kan relatere til. Hun understreger nemlig, at Bella ikke 'bare' var et kæledyr for hende og Hollie.

Derimod var det en del af familien, som havde en helt særlig plads i deres hverdag. Hun skriver også, at hun har forståelse for, at det kan være svært at sætte sig ind i, hvis man aldrig selv har elsket et kæledyr.

"Nogle kæledyr er 'bare' kæledyr, andre er noget helt særligt og fylder ens hverdag med en ubetinget kærlighed, loyalitet og fortrolighed, der er svær at forklare folk der ikke har elsket et kæledyr helt ind i hjertet. Sådan en var Bella for os," skriver Mascha Vang.

Den 43-årige influencer og forretningskvinde afslører også, at de torsdag tog afsked med katten Bella for sidste gang. Hun blev begravet med sin sutteklud i en kiste af pap, som Hollie havde tegnet og skrevet på.

Onsdag aften brugte Mascha og datteren på at sige farvel til Bella, der lå i sin kiste, mens de talte de mange gode minder, de kan se tilbage på.

"Vi har taget den fineste afsked med hende. Hele aftenen stod hun på bordet i papkisten med sin sutteklud, imens Hollie tegnede og skrev hendes navn på låget. Vi nussede hendes sjæleforladte fluffy krop, og brugte aftenen på at græde og tale om hvor meget hun betød for os, imens vi gennemgik dejlige minder og prøvede at acceptere tabet," skriver hun, og fortsætter:

"I dag (torsdag, red.) har vi holdt fri og igen kælet hende, sagt det sidste farvel, og begravet hende i haven hvor hun elskede at lege."

Til slut understreger hun, at de ikke skal have en ny kat, da de i forvejen har to andre. Derudover fortæller hun også, at der ikke vil være nogen anden kat, der kan 'måle sig med Bella'.