Mascha Vang raser: "Jeg synes, det er så tarveligt"

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Hun mener, det er uhensigtsmæssigt og tarveligt.

Alle rejser til hele verden frarådes lige nu for at minimere risikoen for coronamutationer i Danmark. Ikke desto mindre er der flere danskere, der vælger at rejse til Dubai og andre steder uden for Danmark.

Læs også

Husker du Esben fra Kærlighed ved første hik? Sådan ser han ud i dag

Blandt andet har man på Instagram kunne se sportsstjerner som Mikkel Kessler, Nicklas Bendter og Michael Maze hygge sig i Dubai i starten af det nye år.

Mandag aften havde Aftenshowet på DR inviteret bloggeren Mascha Vang ind i studiet for at snakke om disse rejser. Hun lægger ikke skjul på, at hun er forarget.

“Jeg synes, det er så uhensigtsmæssigt, og jeg synes, det er så tarveligt over for alle os andre, at der er nogle få, der kan ødelægge det for så mange,” forklarer hun og uddyber:

“Jeg synes, det er ærgerligt, at der er profiler med rigtig mange følgere, som siger, at det er okay. Jeg synes, det er ærgerligt, at der ikke er nogle regler, for det kan skabe ret store splid.”

Lige nu er det ikke ulovligt at tage på ferie i Dubai, men Mascha Vang efterlyser mere specifikke regler såsom pålagt isolation efter en rejse til udlandet.

Midt i en pandemi

Udover Mascha Vang var familien Kessler også gæster i Aftenshowet mandag aften, hvor de forklarede, hvorfor de har været på ferie midt i en pandemi.

“Vi er ikke taget derned for at være på badeferie,” slår de fast og forklarer, at rejsen var arbejdsrelateret. Alligevel kan de godt forstå, at folk kan blive forarget.

“Vi kan da godt forstå folks reaktioner. Det ser da sikkert hyggeligere ud at være et andet sted, så jeg kan da godt forstå, at det kan skabe noget frustration og misundelse,” siger Lea Hvidt Kessler.

Derudover understreger de, at de både blev testet før, under og efter rejsen. Parret var med i Aftenshowet på en Facetime-forbindelse, da de lige nu har valgt at gå i isolation efter rejsen.

Læs også

Kendt DR-vært åbner op: Sygemeldt med stress

 

 

 

Dagens Gossip