Kendt DR-vært åbner op: Sygemeldt med stress

Foto: Shutterstock.com

På radiokanalen DR P3, har lytterne undret sig over, at værten Kathrine Abrahamsen i løbet af den seneste tid har været væk fra programmet 'Buffeten'. Hun fortæller nu, hvorfor hun ikke sender i øjeblikket.

Selvom mange danskere går med en drøm om at være tv- eller radiovært, så er det ikke nødvendigvis en dans på roser.

Læs også

Lene Beier afslører: Stor redningsaktion i familiens have

Det kan radioværten på Danmarks Radio P3-programmet ‘Buffeten’ skrive under på, da hun er blevet sygemeldt med stress.

Kathrine Abrahamsen har været væk fra kanalen i noget tid, og det er altså ikke gået ubemærket hen af stationens lyttere.

'Jeg er sygemeldt'

De har nemlig skrevet flere beskeder til radioværten, hvor de spørger hvad der er los, og nu forklarer Kathrine Abrahamsen sig i et åbent svar på Instagram.

“Jeg troede ikke, jeg skulle blive sådan en, men, der er en del der har spurgt, om jeg er stoppet på P3. Hvorfor jeg ikke sender og om jeg er okay. Det er sødt, så nu vil jeg være sød at svare,” lyder det indledningsvist fra Kathrine Abrahamsen, der fortsætter:

“Jeg er sygemeldt med stress. Det kan jo ske. Jeg tager mig lige en lang dyb indånding, og så vender jeg tilbage med mere krudt i posen, når tid er,” lyder det fra radioværten.

Foto: Instagram

Kathrine Abrahamsen er til dagligt vært på programmet ‘Buffeten’ der sendes på radiokanalen DR P3 hver mandag til torsdag fra 9 til 12. Hendes medvært Mathias Helt har overtaget programmet under sygemeldingen, hvor han sender med en afløser.

Læs også

Nu gør hun det igen: Sofie Linde laver hattrick

 

 

Dagens Gossip