Martin Jensen og Oh Land tier: Tavs om 'X Factor'-afgørelse

Skrevet af Mathias Busekist

27/03/2021
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
'X Factor'-dommerne, bestående af Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman, blev fanget på hælene, da man afslørede, at Lucca og The Kubrix endte i farezonen.

Dagens topnyheder

Det opleves sjældent, at alle tre dommere er enige. Det endte dog alligevel med at ske, da hverken Oh Land, Martin Jensen eller Thomas Blachman kunne forstå, hvorfor det var Lucca og The Kubrix, der endte i farezonen.

De mente alle tre, at de ikke havde fortjent at være der. 

Det skriver SE og HØR.

Lucca og The Kubrix skulle have været blandt favoritterne, hvorfor dommerne blev meget forbavset. De endte dog i stedet med at skulle synge igen, og det endte som bekendt, at The Kubrix skulle forlade konkurrencen.

Det er noget, som Oh Land mente var forkasteligt. 

Hun ønskede dog alligevel ikke at sætte navne på dem, som hun mente, man i stedet skulle have haft i farezonen, da hun blev spurgt. 

"Det behøver jeg heldigvis ikke at udtale mig om. Det får du mig ikke til," siger hun til SE og HØR. 

Oh Land fortæller dog efterfølgende, hvorfor hun tror, de var havnet i farezonen. Hun føler, at stemmerne veklser meget, hvilket hun dog også mener, er med til at gøre det spændende. 

Martin Jensen ønskede heller ikke at sætte navne på dem, der skulle have været i farezonen i stedet for Lucca og The Kubrix.

"Jeg har ingen idé," kommer det fra Martin Jensen til SE og HØR.