McDonald's-ansat afslører hemmelighed: Det skal du vide

Foto: Shutterstock

En McDonalds-ansat afslører en hemmelighed, som de færreste McDonalds-gæster kender til.

De fleste kan nikke genkendende til, at der ikke er meget, der kan slå en Big Mac-menu eller nogle Nuggets, hvis man ikke har energi til at lave aftensmad.

Vælger du at køre gennem drive-thru, i stedet for at hente maden inde i restauranten, skal du tænke dig om to gange. Det skriver The Sun.

Læs også

Regeringen præsenterer ny aftale: Nu indføres en ekstra skat

En McDonald's-ansat har nemlig løftet sløret for en ting, som mange ikke er bekendt med, når de kører gennem drive-thru, hvilket har medført, at mange er blevet chokerede.

Deja Zimm, der på TikTok går under brugernavnet @get0utm3swamp, har afsløret, at personen, der tager imod din ordre, kan høre alt, hvad du siger - også selvom de ikke er i gang med at tage imod din ordre.

Derfor har hun advaret om, at man skal overveje nøje, hvad man siger, hvis man holder i drive-thru, og skal til at bestille mad.

"Bare til info, så kan jeg som McDonald's-ansat stadig høre dig efter din ordre. Jeg kan stopper først med at kunne høre dig, når du kører væk fra højttaleren. Så skru ned for din musik og grimme snak," siger hun.

Deja hævder desuden, at hun har hørt rigtig mange ting, som hun sandsynligvis ikke skulle have overhørt, mens hun har været på arbejde på McDonald's.

Derudover har hun også afsløret, at dette ikke kun er gældende for McDonald's. Derimod gør det sig gældende for alle steder, hvor de har en drive-thru.

"Dette gælder ikke kun for McDonald's. Det gælder for et hvilket som helst sted med en drive-thru," siger hun.

Ydermere fortæller hun også, at både Starbucks og McDonald's har kameraer i deres drive-thru.

"Starbucks kan se dig på kameraet, og McDonald's tager et billede af din bil," fortæller hun i videoen på TikTok.

Deja forklarer også, at hun flere gange har oplevet, at hun har kunne høre, at kunder har talt om hende i knap så pæne vendinger.

"Ja, jeg elsker drama, men ikke når de siger onde ting om mig. Jeg lytter, fordi jeg er nysgerrig. Jeg får bare mine følelser såret, når de taler om mig, selvom jeg bare gjorde mit arbejde," siger hun.

Hun siger også, at hun kan høre kunderne tale, før hun har taget imod deres ordre. Man skal derfor være varsom med, hvad man siger i en drive-thru, uanset om det er før eller efter en bestilling.

Læs også

Stewardesse afslører: Derfor skal du ikke bestille en Cola Light når du flyver

 

 

Dagens Gossip