McDonalds-kokken Mike afslører: Lav denne ordre for at finde ud af om din lokale McDonalds er god eller ikke

Skrevet af Emil Martesen

21 uger siden

|

28/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
McDonalds-kokken Mike deler en afsløring, der i den grad tester din lokale McDonalds.

Dagens topnyheder

En tidligere kok fra McDonald's, Mike Haracz, har nu delt en helt sikker test på TikTok, der kan afgøre, om din lokale McDonald's-restaurant lever op til standarderne.

Mike Haracz, der tidligere arbejdede på McDonald's virksomhedskontor, har givet et indblik i, hvordan man kan vurdere kvaliteten af sin lokale McDonald's ved at placere en stor ordre på et travlt tidspunkt.

Ifølge Mike Haracz indebærer testen, at man går ind i sin lokale McDonald's omkring frokost eller aftensmadstid og bestiller ti Quarter Pounder-burgere med ost, eventuelt med nogle tilpasninger.

Og selvom det bliver en anelse dyrt, så lægger han ikke skjul på, at en veldrevet McDonald's-restaurant vil kunne håndtere denne ordre på fem minutter eller mindre uden fejl.

Mike Haracz understreger i samme ombæring, at der er mange faktorer, der kan påvirke resultatet af testen, herunder personaleproblemer, udstyrsfejl og en høj mængde af tilpassede ordrer.

Han tilføjer, at McDonald's virksomhedsstandarder sigter efter servicetider på 120 sekunder, men på grund af grillkapaciteten og tilberedningstiden for burgerne kan det tage to tilberedningscyklusser at fuldføre en stor ordre.

Denne indsigt fra en tidligere insider giver forbrugerne en unik mulighed for at vurdere kvaliteten af deres lokale McDonald's. Det er dog vigtigt at bemærke, at der er mange variabler i spil, og at en travl restaurant kan stå over for udfordringer, der påvirker servicetiden.

Du kan høre mere om Mikes test herunder: