Medie afslører: Han skal være med i 'Vild med dans'

31/08/2023 19:28

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når 'Vild med dans' fredag den 22. september vender tilbage med den 20. sæson, er Søren Le Schmidt angiveligt blandt deltagerne.

Mest læste i dag

Gang på gang har Helle Thorning-Schmidts kjoler været i fokus. Om det er til Nytårstaffel hos Dronningen i pink eller på tribunen til VM i Qatar med regnbuestriber på ærmerne.

Manden bag kjolerne hedder Søren Le Schmidt. Det er dog ikke kun hans kjoler, der vækker opsigt. Det gør han også med den beslutning, han har truffet.

Ifølge SE og HØR skal han være med i den kommende sæson af ”Vild med dans”.

De hævder videre, at han kommer til at danse med Mie Moltke.

Det var naturligvis Dronningen, der løb med de fleste blikke, da regentjubilæet skulle fejres, men på en stærk andenplads kom tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts kjole.

Opmærksomheden var overvældende, hvilket betød, at Søren Le Schmidt kom på hele nationens læber.

Tidligere statsminister i Danmark er da også en god ven af Søren, som blandt andet inviterede Helle samt et væld af andre superkendisser ind på catwalken ved sit show under Copenhagen Fashion Week.

Også i de royale gemakker er Le Schmidt højt i hierarkiet, idet kronprinsesse Mary ved flere lejligheder har været iført kjolekongens kreationer.

Privat blev Søren Le Schmidt i fjor gift med Nikoline Skaarup Le Schmidt, hvilket skete som en overraskelse for gæsterne ved barnedåben af deres tvillingesønner.

Nu bliver det så meget mere end brudevals for den dygtige designer, som lige nu er aktuel i DR-formatet ”Danmarks næste tøjdesigner”.