Kvinde var på 'den perfekte Tinder-date': Dagen efter fik hun besked på 5 ord, der ødelagde alt

31/08/2023 17:11

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvindes eventyrlige date med den perfekte mand endte i en katastrofe, da hun dagen efter modtog en besked, der ødelagde alt.

Mest læste i dag

Det er blevet meget udbredt at benytte sig af både datingsider og -apps. En af de mest populære apps verden over, er Tinder.

Mange har haft succes med at bruge sådanne apps i jagten på den store kærlighed. Omvendt har de desværre også affødt en masse historier, som de involverede gerne vile have været foruden.

I andre tilfælde møder man en person, der virker til at være den helt rette. Og måske viser det sig også, at den første date er helt perfekt.

Netop dette skete for Alita Brydon, der havde mødt en mand på Tinder, som hun tog på date med. Hun lå i sin seng efter en strålende aften i byen med manden, som hun troede, var den 'eneste ene'.

De boede to timers kørsel fra hinanden, og havde i en periode udvekslet 'personlige, intime, men alligevel så banale' beskeder. Alligevel var en date ikke blevet til noget, da de havde fundet det vanskeligt at få på plads.

Blandt andet udvekslede de en masse beskeder om film, som de godt kunne lide. Desuden delte de også billeder, der viste trin for trin, hvilke måltider de lavede.

Til sidst lykkedes det at få kalenderen til at passe, og Alita og den unavngivne mand aftale derefter at mødes til en drink, skriver Mirror.

"Jeg så ham selvsikkert nærme sig mig og gå forbi den asiatiske restaurant med den snuskede kinesiske takeaway. Uden at sige et ord satte han sine læber på mig, lagde sin hånd på min lænd og kyssede mig. Det skete. Alt gik op i en højere enhed," fortæller Alita.

Desværre varede glæden ikke ved, for dagen efter vågnede hun op til en frygtelig besked på sin telefon.

Egentlig havde Alita forventet, at det ville være en romantisk eller hjertevarm besked fra sin date. Det viste sig slet ikke at være tilfældet. I stedet var det en besked på fem ord fra en anden kvinde: "Hold dig fra min kæreste."

Alita var naturligvis chokeret. Hun var ved et uheld blevet en del af et trekantdrama, hvilket hun bestemt ikke havde til hensigt at blive.

Hun skyndte sig derfor at svare på beskeden og gjorde det klart, at hun ikke vidste, hvem hun var. Kvinden forklarede hvordan det hele hang sammen, og Alita fandt ud af, at den unavngivne havdet date dem begge sideløbende.

Det hele virkede dog mere seriøst med den anden kvinde. Han havde mødt hendes familie, og de planlagde at flytte sammen. Ikke nok med det, så havde han også købt en ring til hende.

"Jeg ville aldrig forfølge en mand, der havde en partner. Og jeg ville gøre alt for at lave om på de skader på kvinden, jeg har forårsaget. Men jeg vidste det ikke. Så alt, hvad jeg kan tage fra oplevelsen, er en kold lektie. Pas på, hvem du stoler på," lyder det fra Alita.