Melder ud: Den mærkeligste flyvetur nogensinde

Foto: TikTok

Den populære TikToker Emerson Collins var i fredags på den mærkeligste flyvetur nogensinde.

Hvis der skulle sidde et par enkelte læsere, som aldrig før har fløjet - så er det de færreste, som nu har fået en større lyst. 

I en TikTok video fra i fredags afslørede den populære TikToker Emerson Collins, at en tur med det amerikanske flyselskab American Airlines var uhyre skør. 

De fleste kan nikke genkendende til skøre flyture, men passagerne der var ombord på denne flyvning fik sig en oplevelse de sjældent vil glemme. 

Det skyldes, at en ukendt person havde kapret samtaleanlægget og lavede lyde der mindede om et sted mellem en orgasme og opkastning, hvorfor flypersonalet også udtalte: 

“Mine damer og herrer, vi må indse, at de offentlige meddelelser lyder ekstremt irriterende”, skriver det tyske medie Tag24.  

Yderligere udtalte de: 

“Flybesætningen forsøger at rette fejlen. Vær venligst tålmodig med os. Vi ved, at dette er en meget usædvanlig anomali, og ingen af os er glade for det”. 

De mærkværdige lyde blev dog modtaget med grin fra Emerson og hans sædekammerater. Det løfter videoen, der nu er blevet set mere end 750.000 gange, sløret for. 

Hvordan resten af flyet håndterede de mærkelige lyde blev ikke oplyst, men brugerne på TikTok så også den humoristiske side af hændelsen og hyggede sig i kommentarsporet. 

En person skriver: 

“Dette kræver en ‘utilfreds medarbejder’, mens en anden person ytrede, “Jeg ville være død af grin, og jeg har tårer i øjnene”. 

Ifølge Emerson var der desværre ingen egentlig forklaring på de bizarre lyde, men den unikke flyvning vil han aldrig glemme.

 

Læs også

Flyvetur endte i kaos: Personale måtte tape kvinde fast til sæde

 

 

 

Dagens Gossip