Melvin afslører forelskelse: Hun var 20 år ældre

Det var en stor kærlighed, forklarer tv-værten.

Der er nok mange, der nikker genkendende, når de hører Melvin Kakoozas indrømmelse om sin første store kærlighed.

Læs også

Corona-drama i retten: Nu er der nyt om fængsling af tv-kendis

Det var tilbage i 2017, at han fortalte om den helt store kærlighed, men den fandt faktisk sted endnu tidligere. For forelskelsen var nemlig i pædagogen Mette, da han selv gik i skole.

Det fortalte han i et interview med Fredericia Avisen, som du også kan se øverst i artiklen. I interviewserien kører Melvin rundt med en journalist og fortæller om sin opvækst i Fredericia. Han fortæller blandt andet, at han brugte rigtig meget tid på at spille Counter-Strike, men der var også noget andet, som fik hans opmærksomhed.

“En anden ting, jeg brugte rigtig meget tid på, var at være inde i krea-stuen sammen med Susanne og Mette. Især Mette, for hende var jeg smaskforelsket i,” fortæller han. 

Han uddyber, hvordan han havde et ‘crush’ på pædagogen Mette.

“Hun var bare det bedste, der var sket for mig. Og jeg har lavet så mange ligegyldige ting derinde, som jeg smed ud på vejen hjem,” indrømmer Melvin grinende og nævner, at han sågar tog sykørekort for at tilbringe tid med Mette i krea-stuen. 

En anden udfordring

Men udover aldersforskellen, så var der også en anden udfordring for Melvin. I samme periode begyndte han at gå til trommer, og her gik det op for ham, at trommelæreren også var vild med Mette.  

“Jeg spillede trommer ude hos Morten. Han var simpelthen kærester med Mette. Men det vidste jeg jo ikke. Og jeg kan huske, at da jeg fandt ud af det, så blev jeg så sur på Morten, og jeg snakkede ikke med Morten eller Mette i en måned,” fortæller han, mens han griner. 

Men det endte dog med, at Melvin løsnede op. Han fik en pose slik af Mette, og så blev humøret løftet, slår han fast.

Læs også

Endnu en nedtur: Her bliver Jes Dorph også fyret fra

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip