Melvin Kakooza om nyt 'forhold': "Det er det perfekte match"

Skrevet af Julie Møller

29/12/2020
Melvin Kakooza backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Melvin Kakooza backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Melvin Kakooza lægger ikke skjul på, at han er glad for det.

Dagens topnyheder

TV-vært og skuespiller Melvin Kakooza har haft et 2020 med fuld fart på. Det fortæller han til Billed Bladet. 

“Det har været et ret vildt år. Jeg plejer jo at lave projekter om foråret, som så bliver vist om efteråret. Så jeg har en rimelig god fornemmelse af, at mine efterår de bliver ret vilde, fordi der kører programmerne. Men i år har det jo været en lige linje gennem hele året, fordi der så var coronafitness og alt det andet. Så mit år har været ret vildt egentlig. Det har det da. Og startede jo også ud med at vinde priser i februar, siger han. 

Under lock-down i marts 2020  arrangerede Melvin Kakooza morgenfitness og musikquiz, hvor alle kunne være med. Flere end 100.000 så med, når han hver dag livestreamede fra sin Instagram profil, og det ser ikke ud til at 2021 bliver mindre vildt. Han skal blandt andet være vært på X factor. Han overtager tjansen for Sofie Linde, der går på barsel. Derudover har han også indgået et nyt samarbejde.

Det perfekte match

Det er et samarbejde med Samsung, hvor han får lov til at teste Samsungs produkter. Sammen med Samsung vil Melvin Kakooza gennem en serie på seks episoder sætte fokus på nye måder at udfordre teknologi på, og han ser frem til det nye ‘forhold’.

“Jeg er meget interesseret i teknologi og gadgets. Og så har jeg bare rigtig mange Samsung produkter. Så det er det perfekte match,” siger Melvin Kakooza i en pressemeddelelse og uddyber:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at udfordre mig selv i 2021 og til at teste den nyeste teknologi af på en sjov og anderledes måde.”

De seks afsnit vil udkomme i løbet af 2021. Det første afsnit vil kunne ses på Samsungs hjemmeside til foråret.