Mette Frederiksen har fået solgt sin ejendom: Så mange millioner fik hun

07/04/2023 08:30

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meningsmålingerne har ikke været noget at smile af på det seneste for statsminister Mette Frederiksen, men til gengæld kan hun smile stort over salget af sin ejendom.

Mest læste i dag

Statsminister Mette Frederiksen har nu officielt solgt sin villalejlighed i Hareskovby, som hun satte til salg i marts. Salget blev bekræftet af oplysninger fra Tinglysningen ifølge Ekstra Bladet.

Boligannoncen blev fjernet fra ejendomsmæglerens hjemmeside efter blot få dage, men det er først nu, at salget er blevet bekræftet.

Mette Frederiksen og hendes ægtemand, Bo Tengberg, har god grund til at smile over salget, for de har nemlig solgt villalejligheden for den oprindelige udbudspris på 5.950.000 kroner.

Statsministeren købte den 165 kvadratmeter store bolig i 2018 for fem millioner kroner. 

Villalejligheden, beliggende i det attraktive Hareskovby-område, har været et dejligt hjem for parret de seneste år. Men nu er tiden kommet for dem at finde et nyt sted at kalde hjem. Salget af villalejligheden til udbudsprisen viser, at der har været stor interesse for statsministerens tidligere bolig.

På knap 5 år er boligen altså steget med knap en million kroner i værdi.

Chokmåling: Aldrig set før

Mens Mette Frederiksen kan juble over salget af villalejligheden, er der til gengæld knap så meget at smile af over de seneste målinger. Mette Frederiksens popularitet er nemlig dalet helt enormt.

For første gang nogensinde har flere danskere nemlig tilkendegivet, at de er utilfredse med Mette Frederiksen, end at de er tilfredse med hende som statsminister.

Du kan læse hele artiklen her: