Mette Frederiksen hjalp til med coronavaccination

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen og Søren Brostrøm fik lov til at hjælpe med at vaccinere.

Statsminister Mette Frederiksen, som i denne tid får ekstra meget opmærksomhed med sine slettede sms'er, har som bekendt skruet bissen på over for danskerne, der har fravalgt at blive coronavaccineret. 

Læs også

Tilbagekalder varer solgt i Irma, Coop og Meny

Beskeden fra Mette Frederiksen i starten af november var kontant og ikke til at tage fejl af. 

"Jeg kan ikke understrege nok urimeligheden i, at en lille gruppe potentielt ødelægger det for de fleste af os. Så der er i mine øjne ikke nogen undskyldning – heller ikke af moralsk karakter – for, at man ikke går hen og bliver vaccineret," sagde statsministeren til pressemødet den 8. november.

Men nu ser det ud til, at Mette Frederiksen selv er ude at hjælpe med at vaccinere danskerne - eller i hvert fald give dem plaster på. 

Det skriver hun i et nyligt opslag på Facebook, hvortil hun påminderne danskerne om at få det tredje stik. 

"Søren Brostrøm og jeg fik i dag lov til at hjælpe med at vaccinere. Jeg gav dog kun plaster på. Jeg håber du har en god weekend foran dig og husk det 3. stik," skriver hun indledningsvist i opslaget. 

Hun skriver herefter, at man skal huske at hjælpe sine venner og familie, da alle skal have det tredje stik hurtigst muligt. 

"Hjælp dine venner og familie, hvis de er indkaldt til tredje stik og ikke selv kan få booket en tid. Tid er nemlig afgørende. Særligt for vores ældre og sårbare. Alle skal have det tredje stik så hurtigt som muligt.

Statsministeren skriver, at det nemlig er det tredje stik, der bliver afgørende. 

"Det er afgørende for, hvor godt vi kommer igennem vinteren," skriver hun. 

Slutteligt sender hun en tak til dem, der har genovervejet at blive vaccineret. 

"En helt særlig tak herfra til alle jer, der den seneste tid har genovervejet beslutningen om ikke at blive vaccineret. Og som nu har fået det første vigtige stik. Og til alle de mange medarbejdere, der knokler for at hjælpe os andre."

Læs også

Silas Holst ramt af corona

 

Dagens Gossip