Mette Frederiksen tager forskud på julen: Det er lidt tidligt på sæsonen

Foto: Shutterstock.com

Selvom kalenderen kun viser september, så er landets statsminister gået i julehumør.

Mandag morgen kan godt være en hård omgang for de fleste. Weekenden er lukket ned, og den står på madpakker og hverdag igen. Derudover er det også blevet efterår, og det er blevet mørkere.

Læs også

Lillesøster ønskede poptema til sin fødselsdag: Broren gav hende Kim Jung-un

Derfor kan det være rart med en hyggelig morgen, hvor der bliver tændt stearinlys og gjort lidt ekstra ud af morgenmaden.

Det må man sige, at landets statsminister, Mette Frederiksen, gør på denne mandag.

“Måske lidt tidligt på sæsonen”

På både Instagram og Facebook inviterer hun danskerne indenfor i privaten med et billede, hvor hun afslører morgenmaden, hun har serveret denne mandag morgen.

“Godmorgen. Der var mørkt, da vækkeuret ringede, og her er der ved at være lidt efterårsstemning. Har lavet risengrød til børnene. Måske lidt tidligt på sæsonen,” skriver hun og fortsætter:

“Præsenterer senere i dag på Marienborg en god nyhed for klimaet.”

 

Hvad den nyhed konkret går ud på, kommer hun ikke nærmere ind på. Men i dag har Miljø- og Fødevareministeriet afsløret, at “Regeringen sætter ny grøn retning for forskningen. Et af fire indsatsområder er reduktion og genanvendelse af plastik.” Det oplyses på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside. 

I går kunne ministeriet også fortælle, at Danmark inden for få år skal have sine to første naturnationalparker. “Her skal naturen have lov til at være natur – med store græssende pattedyr, urørte løvskove og masser af plads til, at vilde dyr og planter kan trives,” forklares det. Om det er en af disse nyheder, som statsministeren vil fortælle mere om mandag, vides endnu ikke. 

Læs også

Gwyneth Paltrow fejrer sin fødselsdag: Smider alt tøjet

 

Dagens Gossip