Michael Olesen vraget i 'Vild med dans': Nu reagerer Joan Divine

Skrevet af Sarah S

11/08/2023
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu reagerer Joan Divine på den overraskende melding.

Dagens topnyheder

I delte Michael Olesen en overraskende opdatering på sin Instagram-profil.

Han fik nemlig i går en opringning, som efterlod ham i tårer. 

"Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag jeg nogensinde har fået, da jeg fik og vide at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet!," lød det fra Michael Olesen i opslaget.

Til slut i sit opslag, skriver Michael Olesen, at han også havde fældet en tåre efter beskeden.

Nu reagerer Michael Olesens kæreste, Joan Divine, på beskeden om, at hendes partner ikke skal være med i programmet i år.

"I’ve got you. Ved du havde et stort ønske om at være med i VMD i år, Jeg er rigtig ked af det på dine vegne. Men er sikker på det er fordi der er noget mere spændene der venter. Der er altid en mening med alting," skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil.

Hos både Michael og Joan, er medfølende kommentarer strømmet ind. Mange følgere udtrykker at de er uforstående over for beslutningen.

"Forstår slet ikke deres disponering! Jeg skal hvert fald IKKE se VMD i år, for Michael er min altoverskyggende favorit danser. Kæmpe kram herfra," lyder det blandt andet fra en følger hos Joan Divine.

"Stor fejl fra deres side af," skriver en anden.

"Trist læsning ! Det må være en ommer , for TV2 - sæt igang med at få hyret Michael til programmet . Det kan kun gå for langsomt!!!," Skriver en kvinde til opslaget hos Michael.

Du kan se Joan Divines opslag herunder: