Midt under ferie: Folketingsmedlem pludselig fragtet på hospitalet

Emil Martesen

2 uger siden

|

10/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folketingsmedlemmet blev hastet på hospitalet.

Dagens topnyheder

Det blev en særdeles skræmmende fredag for det 53-årige folketingsmedlem, Jeppe Søe, da han i fredags pludselig blev ramt af et blackout, der var så alvorligt, at han måtte transporteres til hospitalet i ambulance.

Episoden fandt sted under Jeppe Søe, der til dagligt slår sine folder for Moderaterne, og familiens ferie i Løgstør.

Det skriver B.T.

De lægger ikke skjul på, at det skete da han kom ud af badet, hvor han pludselig begyndte at stille sin kæreste, Linda, en række forvirrede spørgsmål:

"Jeg kommer ud af et bad og begynder at spørge min kæreste, Linda, om alt muligt, som er helt sort. Hvorfor har jeg pakket en kuffert, og hvor er børnene? Jeg spørger om det samme igen og igen, og jeg ved ikke selv, hvor jeg er", fortæller han til B.T.

Situationen udviklede sig hurtigt, da han efterfølgende fik et blackout og mistede bevidstheden.

Linda ringede straks efter en ambulance, som hurtigt fik ham kørt til Aalborg Universitetshospital. Her gennemgik han en MR-scanning, da lægerne frygtede, at han kunne have fået en blodprop i hjernen.

Heldigvis viste scanningen, at der ikke var noget fysisk galt med politikeren. Ifølge en speciallæge var der derimod højst sandsynligt tale om et stressanfald.

Til trods for den skræmmende oplevelse har Jeppe Søe ingen planer om at tage orlov fra sit arbejde i Folketinget. Han er fast besluttet på at fortsætte sine pligter som folketingsmedlem.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til Jeppe Søe og hans familie.