Mimi Jakobsen blev fyret fra Red Barnet

- Det er sådan set ikke min beslutning. Det er hovedbestyrelsens.

Så præcist er svaret fra Mimi Jakobsen på spørgsmålet om, hvorfor hun stopper som generalsekretær i Red Barnet efter 15 år på posten.

- Jeg ville ikke blive ved uendeligt, selvfølgelig. Jeg ved godt, jeg er 66, men jeg havde lige nogle ting, jeg gerne ville, siger hun.

Processen med at finde hendes afløser begynder med det samme, og det forventes, at den nye generalsekretær tiltræder i starten af 2016.

Ifølge Lars Svenning Andersen, der er formand for Red Barnets hovedbestyrelse, har Mimi Jakobsen "gjort det fantastisk for Red Barnet i de 15 år", hun har stået i spidsen for organisationen.

Han lægger særligt vægt på, at Red Barnet er vokset både i størrelse og anseelse i den tid, hun har siddet som generalsekretær.

Mimi Jakobsen er også selv stolt af de resultater, hun har været med til at skabe i løbet af årene:

- Et er jo tallene. Vi har i dag over en halv milliard i indtægter, men det er ikke så meget det. Det er mere, at Red Barnet har en stærk profil, og det har vi stadig, siger hun og fortsætter:

- Vi har en stærk sag, de bedste medarbejdere og de sejeste frivillige ude i verden. Derfor skal Red Barnet nok klare sig, og jeg vil altid støtte dem.

Den kommende styrmand for organisationen skal have "et endnu skarpere fokus på at styrke Red Barnets økonomiske fundament," som Lars Svenning Andersen udtrykker det i en pressemeddelelse.

Og den grund anerkender den afgående generalsekretær:

- Det er nok ikke lige mig. Jeg har gjort andre ting, men jeg har jo også haft folk til at se efter det, siger hun.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip