MobilePay løfter sløret for stor nyhed

Skrevet af Emil Martesen

13 uger siden

|

14/02/2024
Foto: Shutterstock
MobilePay deler en stor nyhed.

Dagens topnyheder

MobilePay har gennem den seneste tid trukket et hav af overskrifter efter de løftede sløret for en omfattende sikkerhedsopdatering til foråret, som kommer til at medføre markante ændringer for brugerne.

Opdateringen tilfører tre nye nøglefunktioner, som skal forbedre sikkerheden og gennemsigtigheden i finansielle transaktioner.

De nye funktioner omfatter en begrænsning af appens brug til én enhed ad gangen, en ny funktion til at blokere andre brugere, samt en signifikant ændring i brug af aliaser.

Dog er den store opdatering ikke det eneste, der kommer til at ske hos Vipps Mobilepay, når foråret melder sin ankomst.

For en uges tid siden skrev Mads Allingstrup nemlig på sin Linkedin-profil, at han fra 1. marts vil være at finde i stillingen som Media Relations Lead, også kaldet pressechef, hos Vipps MobilePay i Danmark.

"1. marts begynder jeg som Media Relations Lead hos Vipps MobilePay i Danmark. Fintech er et område, hvor udviklingen bevæger sig ekstremt hurtigt i disse år, og hvor vi i Skandinavien har været tidligt ude med at gribe alle de nye muligheder", skriver han og fortsætter:

"Men meget mere innovation er på vej, og det skal jeg altså nu være med til at få ud over rampen. Det glæder jeg mig helt enormt meget til.
I marts lapper jeg over i stillingen med Peter Kjærgaard, derefter har jeg selv roret."

Som Mads Allingstrup selv skriver, så vil der inden længe bliver vinket farvel til Peter Kjærgaard, som indtil nu har løftet den store opgave.

Vipps Mobilepay går altså et begivenhedsrigt forår i møde. Du kan læse mere om den kommende opdatering i artiklen herunder.