Mød parret, der er separeret, bor sammen og dater andre

I 14 år har Clark og Valerie Tate fra San Francisco gift. Men de ønsker ikke længere at være ægtefolk. Det viser et interview fra ABCNews Nightline.

Clark Tate har to andre skilsmisser bag sig, og ønsker ikke for familien, at de skal opleve de følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser, en almindelig skilsmisse kan have.
Parret har sønnen Jonah sammen og blev hurtige enige om, at de måtte ty til utraditionelle metoder, for at kunne tage bedst hensyn til deres søn.

Læs også: Hun tvang kæresten til løgnedetektor-tests: Nu er verdens mest jaloux kvinde gift

Derfor bor Clark og Valerie begge fortsat i deres hus og er sammen om sønnens opvækst og andre fælles aktiviter, men de sover i hver deres værelse og dater andre mennesker.

Dog sker det med enkelte uskrevne dating-regler for at tage hensyn til deres søn. Parret introducerer kun Jonah til andre nye bekendtskaber, hvis der er tale om et seriøst forhold - og samtidig sørger de to forældre for at overnattende dates foregår andre steder, end i deres hjem. 

- Vi giver hinanden privat tid, siger Valerie og tilføjer

- Måske Jonah og Clark er ude af huset, eller vice versa. Men det meste af vores private tid bruger vi andre steder end hjemme, forklarer hun.

Læs også: Stop så: 10 vaner forældre skal droppe

Valerie er i et seriøst forhold med en mand ved navn Joseph (som man møder i videoen). Clark indrømmer, at det kan være svært at forklare en date eller ny kæreste om parrets boform.

- Den største udfordring er, at kvinder ikke kan se, hvor de passer ind i min verden, og de forstår ikke, hvordan jeg kan stadig være tæt med Valerie og samtidig have dem som kæreste, siger Clark Tate.

Se interviewet med parret her:

 

Dagens Gossip