Mor i chok: Fejl på hospitalet betyder, at nyfødt datter nu er opkaldt efter heavy metal-band

Foto: Privat

En ung mor var i chok, da hun fandt ud af, at en fejl på hospitalet havde medført, at hendes datter officielt var blevet døbt det samme navn som et heavy metal-band.

De fleste forældre går rigtig meget op i at vælge det rette navn til deres barn. Derfor går der også meget tid med at overveje dette.

En ung mor stod pludselig i en situation, hvor hendes datter havde fået et helt andet navn, end hun havde planlagt. Det skete efter en fejl på hospitalet.

Læs også

73-årig dansker samlede 100 kroner op fra jorden: Det skulle han aldrig have gjort

Kelsey Tate fra Seattle, Washington blev chokeret, da hun opdagede, at hendes datters navn pludselig var Korn, som bl.a. er navnet på et heavy metal-band. Egentlig skulle datteren have heddet Kora.

Det skriver det britiske medie Daily Star.

Foto: Facebook

Den nybagte mor, hvis lille baby kom til verden den 10. april i år, sagde, at hun ikke just havde planlagt at navngive sin datter efter det amerikanske band. Det har hun selv forklaret på Twitter.

"Hospitalet lavede en fejl ved mit barns navn, og vi har lige fået fødselsattesten, og det er Korn. Min babys juridiske navn er Korn," skrev hun på Twitter.

Kelsey tilføjede efterfølgende, at der er en chance for, at hospitalets personale har forsøgt at vende det med hende, men ifølge Kelsey 'manglede hun en del blod' på tidspunktet.

Foto: Twitter

"1. Navnet skulle være Kora," skrev hun, og fortsatte:

"2. Ja, dette bør være let at løse, hvis vi er hurtige."

"3. Der er en chance for, at de måske fik mig til at kontrollere, men for at være ærlig, så manglede jeg meget blod på det tidspunkt."

Jonathan Davis er forsanger i heavy metal-bandet Korn (Foto: Shutterstock)

Kelsey skrev også, at navnet var skrevet korrekt på et whiteboard på hospitalet. Hun bemærkede dog, at der var en fejl i efternavnet på den første formular.

Hun mener derfor, at fejler først er sket, da den anden formular blev udfyldt. Fejlen opdagede hun dog ikke, før hun fik tilsendt datterens fødselsattest.

Læs også

Verdens mest identiske tvillinger: Deler både kæreste, seng og går på toilettet sammen

 

 

Dagens Gossip