Mor i chok: Syvårig datter kom hjem med 200.000 kroner

Foto: Privat

En bare syvårig pige forbløffede sin mor, og resten af verden, da hun på egen hånd har formået at indsamle godt og vel 200.000 kroner til det lokale hospital.

Børn har en tendens til at overraske. Det kan både være rigtig positivt, eller meget negativt. Uanset udfaldet, må man aldrig undervurdere børns gåpåmod, fantasi eller engagement, for et projekt der betyder noget for dem.

Denne pige er et godt eksempel på, at børn i den grad kan imponere. Denne syvårige pige fortjener al ros i hele verden, for en intet mindre end fantastisk, og fuldstændig selvadministrerede indsamling.

Læs også

Nu tager Rusland hævn for Sverige og Finlands NATO-ansøgninger

Syv år gamle Addie Bryan blev født med Larsens syndrom - en usædvanlig lidelse, der forhindrede hende i at bøje benene – det skriver Newsner.

I flere år blev Addie opereret gentagne gange, og takket være Texas Scottish Rite Hospital for Children, blev hun til sidst i stand til at gå, og endda løbe som et ’normalt’ barn.

Før Addies fødselsdag tænkte hun meget på, hvem hun var blevet takket være de dygtige lægers forpligtelse til at give hende et normalt liv. I stedet for at ønske sig dyrt legetøj eller fine smykker valgte Addie at give noget væk i stedet.

Addie ville opmuntre hospitalet og lægerne, der hjalp hende. Derfor lavede hun et skilt og stillede sig ud ved en vej. Efter et stykke tid kom hun hjem med en stor kasse fyldt til randen med pengesedler.

Addie formåede at samle omkring 200.000 kroner, blev historien hurtigt bemærket i hjemlandet, og USA Today rapporterede hvad der stod på Addies skilt:

"Før min fødselsdag vil jeg indsamle 74.000 kroner."

Ikke bare lykkes det den syvårige pige at nå sit mål, hun fik indsamlet over det dobbelte af, hvad hun havde håbet, og det mange penge kan nu forhåbentligt gå til, at andre børn i svære situationer, kan få den hjælp de fortjener.

Læs også

Nu melder Sundhedsstyrelsen ud om abekopper i Danmark

 

 

Dagens Gossip