Mor overså forsvundet søns lig: Lå i hendes tilgroede baghave i flere måneder

I over to måneder anede ingen, hvad der var blevet af den 17-årige skoleelev Miller Redpath, efter han forsvandt fra sit hjem i Suffolk, England i august 2013.

Først efter to måneder fandt politiet liget af den 17-årige teenager i hans mors tilgroede have. Det skriver Mirror.

Hans mor, Mrs. Miller, beskriver sin baghave som “en jungle af planter, der tiltrækker masser af insekter og sommerfugle”.

Hun fortalte politiet, hvordan hun havde gennemsøgt haven grundigt, efter at sønnen forsvandt, men ikke havde fundet spor af ham.

Politiet fandt heller ikke Miller, da de første gang gennemsøgte hans hjem og den tilgroede have.

Men da de senere gennemsøgte haven grundigere, fandt de liget af den 17-årige i en tæt underskov af planter. Via DNA kunne man identificere liget som værende Miller Redpath, men det var ikke muligt for retsmedicinerne at fastslå, hvordan han døde.

Læs også: Sporløst forsvundet: 30-årig nedtrykt mand skal findes i en fart - han har brug for medicin

Politiet i Suffolk mener dog ikke, at der er tegn på, at Miller er kommet af dage ved en forbrydelse.

Obduktionsrapporten fastslog desuden, ud fra de insekter, der fandtes i haven, at liget har ligget i haven nærmest fra det øjeblik, hvor døden er indtruffet hos den unge englænder.

Sidste gang Mrs. Miller så sin søn i live, var da hun tog afsted på arbejde en morgen, d. 13. august 2013. Der lå Miller i sin seng og var morgengnaven.

Hans mor fortalte senere politiet, at der var forsvundet ting fra deres fælles hjem, og det førte til spekulation om, hvorvidt Miller havde bestjålet sin egen mor, og derfor var bange for at vende hjem.

Men desværre var det ikke tilfældet, og mens politiet i løbet af de to måneder opgraderede eftersøgningen, lå han død i sin egen baghave.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip