Musikstjerne blev vaccineret: Nu er hele hendes familie ramt af COVID-19

Foto: Instagram

Popstjernen fik det første skud af vaccinen, men nu er hele hendes familie blevet smittet.

Michelle Heaton, en popstjerne fra Storbritannien, har afsløret, at hele hendes familie er blevet smittet med coronavirus. Det sker en måned efter, at hun har fået sit første skud med Pfizer-vaccinen.

Den tidligere Liberty X-stjerne valgte dog at forblive optimistisk på trods af, at børnene Faith og Aaron samt hendes mand Hugh alle testede positiv.

Læs også

Chokerende video: MMA-kæmpers finger forsvinder under kamp

Stjernen, som er i udsatsgruppen, fortæller dog nu på Instagram, at situationen kunne have været meget værre. Hun er derfor meget glad for, at hun valgte at få vaccinen. 

Det skriver news.com.au.

Foto: Instagram

"Vi har i går fundet ud af, at alle fire testede positiv for coronavirus. Det kommer efter, at vi blev tilfældig udvalgt til at være en del af Oxford-forsøget, hvorfor vi bliver regelmæssigt testet, og de kom altid tilbage negative - indtil nu! Det er dog en mulighed for at rose NHS," kommer det fra Michelle. 

Hun fremhæver dermed den kvalitetspleje, som hun og familien har modtaget. Michelle benyttede derfor lejligheden til at sige tak til Storbritanniens National Health Service, hvorefter hun opfordrede andre til at få vaccinen. 

"De tilbragte hele dagen med med os, hvor de var gode til at berolige os og grundigt fortælle, hvordan en af os kunne være blevet smittet og hvem, der kan få det fra os," fortsatte hun.

Foto: Instagram

Michelle kommenterede derefter på det faldende antal dødsfald i Storbritannien og fortæller, at hun muligvis ville have havnet på hospitalet, hvis hun ikke havde fået den første dose. 

I Storbritannien har over 30 millioner fået det første skud.

Læs også

Alene i Vildmarken: Pludselig gik teltet i brand

 

Dagens Gossip