Mystikken fortsætter i ‘Den sorte svane’: Nu har ny overraskende afsløring set dagens lys

Kamille Isaksen

5 uger siden

|

18/06/2024
Nyheder
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Endnu en person kobles nu til den opsigtsvækkende dokumentar 'Den Sorte Svane'.

Dagens topnyheder

Der er efterhånden flere millioner danskere, der har set den omtalte dokumentarserie 'Den sorte svane', der har rullet over skærmen på TV 2.

Den er desuden også tilgængelig på streamingtjenesten TV 2 Play, hvor flere seere så alle afsnit i et hug.

Det har chokeret mange at se, hvordan underverdenen tilsyneladende samarbejder med alt fra advokater til tilsyneladende lovlydige rigmænd.

Den noget så omdiskuterede dokumentar har også sat gang i noget af et efterspil.

Afsløringerne har været store, og nu viser det sig, at endnu en person kobles nu til den opsigtsvækkende dokumentar 'Den Sorte Svane'.

Melder selv afsløringen ud

En uventet udvikling har ramt Miljøstyrelsen, efter at en af deres medarbejdere er blevet koblet til hovedpersonen i den opsigtsvækkende TV 2-dokumentar 'Den sorte svane'. Dokumentaren, som har tiltrukket betydelig offentlig opmærksomhed, har nu fået konsekvenser internt i styrelsen.

Miljøstyrelsen har på deres hjemmeside bekræftet, at en medarbejder midlertidigt er blevet fritaget for tjeneste. "Et medie har sat hovedpersonen i dokumentarserien 'Den sorte svane' i forbindelse med en person, der er ansat i Miljøstyrelsen," skriver de i en kort meddelelse. 

De understreger, at de tager sagen meget alvorligt og har igangsat en undersøgelse af forholdene.

Hvem er det?

Ifølge oplysninger fra Ekstra Bladet drejer det sig om juristen Julie Moosmand, der har været ansat i Miljøstyrelsen siden januar 2022. Hendes ansvarsområder har inkluderet jordforurening, deponering, farligt affald samt bygge- og anlægsaffald – alle vigtige områder i styrelsens arbejde med miljøbeskyttelse.

Dokumentaren 'Den sorte svane' har allerede skabt bølger i medierne med sine afsløringer, og denne nye forbindelse til Miljøstyrelsen føjer et ekstra lag af kompleksitet til historien.