Mystisk eksplosion i København: Politi talstærkt til stede på ny adresse

Foto: Presse-fotos.dk

Københavns Politi er massivt til stede på en adresse i København, hvor der har været en eksplosion.

Københavns Politi er fortsat massivt til stede i og ved Field's, hvor der søndag aften har været et skyderi.

Læs også

Politiet melder ud om skyderi i Fields: Flere dræbte

På et pressemøde søndag aften forklarede chefpolitiinspektør Søren Thomassen, at der er flere døde og sårede. Der blev dog ikke sat et præcis antal på hverken sårede eller døde.

Hertil blev det også oplyst, at en mistænkt er blevet pågrebet i umiddelbar nærhed af Field's, og at der er tale om en 22-årig etnisk dansk.

Der er endnu ikke noget information om sagen til at kunne be- eller afkræfte det, hvorfor Søren Thomassen ikke har kunne afvise, at der er tale om terror.

Der er desuden kommet meldinger om, at politiet også er massivt til stede på Strandlosvej i København i kølvandet på skyderiet i Field's.

Ifølge B.T. er der flere vidner på stedet, at der har været en eller anden form for eksplosion.

Et vidne, der har talt med B.T., har forklaret, at vedkommende havde gæster, som var på vej hjem, hvor de mødte politiet, der stod i opgaven med pistoler. Mens politiet stod i opgang, kom der en eksplosion, der kunne mærkes i hele bygningen.

Til trods for, at der er billeder fra stedet, har Københavns Politi ikke ønsket hverken be- eller afkræfte, at de rent faktisk befinder sig på den pågældende adresse.

Derudover har de heller ikke ønsket at kommentere på, hvad der ligger til grund for, at de er så massivt til stede.

Også Ekstra Bladet skriver, at de har en mand på stedet, der har talt med to vidner, der fortæller, at de blev beordret tilbage i deres lejligheder af kampklædt politi.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

Flere øjenvidner har desuden kunne bekræfte, at der har været et brag eller en eksplosion. Desuden lyder det, at der ved opgangen ligger knust glas.

 

Dagens Gossip