Mystisk kvinde forsøger at lokke kvinde, der hævder at være Madeleine McCann, tilbage til hvor det hele startede

28/03/2023 10:13

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Politi/Instagram
Foto: Politi/Instagram
Julia Wendell, den 21-årig kvinde, der hævder at være den forsvundne Madeleine McCann, har modtaget opkald fra en mystisk person, der forsøger at lokke hende til Portugal, hvor Madeleine forsvandt.

Mest læste i dag

En mystisk person har forsøgt at lokke den polske kvinde, der hævder at være Madeleine McCann, til Portugal. Det fortæller en privat efterforsker ifølge det britiske medie DailyStar.

21-årige Julia Wendell flygtede tidligere på året fra sit hjemland og søgte tilflugt i USA, efter at have modtaget adskillige dødstrusler og tvivlsomme beskeder online. 

Det antages, at en mistænkelig person, der nu ringer til Julia, kan have forbindelse til en menneskehandelsring. 

Ifølge Dr. Fia Johansson, den private efterforsker og selverklærede synske, der undersøger Julia Wendells påstande, har personen gentagne gange forsøgt at lokke Julia til Portugal, hvor Madeleine McCann forsvandt i 2007 i en alder af blot 3 år. 

Politiet i Californien undersøger allerede dødstruslerne, men efterforsker nu også den række uhyggelige opkald, som denne mulige menneskehandler har foretaget til den polske kvinde. 

Ifølge Dr. Johansson sagde den mystiske person, at hun ønskede, at hendes klient skulle "flyve til Portugal". 

"Hun ville have hende til at flyve til Portugal og være sammen med hende og sige, at du ikke skal fortælle Fia Johansson, at 'jeg talte med dig om det, du har et pas, jeg kan købe dig en billet, og du kan komme til mig, alt du behøver er kærlighed'". fortæller Dr. Johansson ifølge mediet. 

"For mig er denne kvinde enten relateret til en pædofiliring eller involveret i Madeleine McCanns bortførelse i 2007, fordi hun er så vred over, at hun ikke kunne få Julia ud af det sikre hus." fortæller hun, inden Julia Wendell tilføjer: 

"Og denne kvinde sagde, at hun altid har ønsket at have et barn og at hun kunne være min mor, fordi jeg har brug for kærlighed i mit liv, og det eneste, jeg har brug for, er kærlighed og omsorg - og hun kan give det.” 

Dr. Johansson fortæller, at dette er første gang, at en person har forsøgt at lokke Julia til Praia da Luz, Portugal. 

Praia da Luz er den samme ferieby, hvor Madeleine tragisk forsvandt under en ferie med sine forældre. 

I skrivende stund afventer Julia fortsæt svar på DNA-prøverne, som i første omgang skal vise, om hun har britiske aner. Hvis det er tilfældet, vil planen at de skal matches op med Madeleine McCann. 

Dr. Johansson rejste tidligere til Polen for at undersøge Julias påstande nærmere og fandt ud af, at der ikke var nogen hospitalsjournaler på Julia i Wroclaw - den by, hun angiveligt voksede op i.