Nadia Shila fra De unge mødre: Vi opdagede, at min søn var 'anderledes'

Foto: Kanal4

Nadia Shila har smidt alle kortene på bordet, og hun fortæller nu, at hendes søn Hayden er begyndt udredning for autisme.

Nadia Shila, der blev landskendt, da hun deltog i "De unge mødre", oplevede noget af det smukkeste, man kan opleve, da hun i maj 2019 blev mor til sønnen Hayden. 

Hun har dog smidt alle kortene på bordet, da hun nu ærligt fortæller, at hendes søn er under udredning for autisme. Hun fortæller, at han ikke har udviklet sig som forventet.

Læs også

Stor corona-demonstration i gang: Folk opfordres til at møde op i mørkt tøj

Dette har hun sat ord på i et opslag på Instagram, hvor hun skriver, at hun begyndte at kunne fornemme, da Hayden var omkring et år gammel, at han var anderledes. 

"Han nåede ikke sine milepæle som Hope og Kyle (Nadia Shilas to andre børn, red.) som at rulle rundt, gå, spise etc. Men jeg skubbede bekymringerne til side, da han smilede tidligt og grinede tidligt," forklarer Nadia Shila.

Hayden har snart fødselsdag og fylder dermed to år, men der er stadig meget, som han ikke har mestret endnu. 

"Han siger stadig ikke et genkendeligt ord, han genkender ikke sit navn," skriver Nadia. 

Foto: Instagram

Nadia Shila valgte at tage Hayden med til børnelægen. Hun har nu fået besked om, at Hayden ligger højt på autismespektret. Det skulle formentligt være grunden til, at Hayden ikke opnår samme milepæle, som sine to søskende. 

Nu er planen, at Hayden skal udredes, så man kan få vished om en mulig autismediagnose. 

Nadia Shila er dog fortrøstnigsfuld på trods af lægens besked. 

"Når alt det er sagt, er Hayden simpelthen den dejligste, sødeste og klogeste dreng, og jeg er sikker på, at han med al den hjælp, han vil få, kan nå sit højeste potentiale."

Læs også

Lisbet Dahl fik våde øjne: 'Jeg kneb en tåre'

 

Dagens Gossip