Natten til fredag var 13 unge danskere involveret i tragisk trafikulykke: Nu er der nye uhyggelige detaljer

Skrevet af Emil Martesen

14 uger siden

|

09/02/2024
Foto: Pai Samakkhi Karnkusol Rescue Foundation
Foto: Pai Samakkhi Karnkusol Rescue Foundation
Nu er der nye uhyggelige detaljer.

Dagens topnyheder

En gruppe eventyrlystne danske turister i Thailand oplevede deres værste mareridt, da de natten til fredag dansk tid pludselig endte midt i en tragedie.

En busulykke, der involverede en minibus fyldt med danske statsborgere, har efterladt flere sårede og taget livet af den lokale chauffør.

Ulykken fandt sted i Mae Hong Son-provinsen i det nordlige Thailand.

Det meldte det thailandske medie Bangkok Post i første omgang, før Udenrigsministeriet bekræftede det over for Ekstra Bladet.

Ifølge thailandske medier kolliderede minibussen med et andet køretøj og styrtede herefter ud over en skrænt.

Det thailandske medie Khaosod rapporterer, at den 55-årige chauffør mistede livet i ulykken, mens op til 13 danske statsborgere, alle i alderen 19-25 år, blev bragt til hospitalet med skader.

Og nu er der nye uhyggelige detaljer.

Gruppen af unge danske backpackere var på vej til et fullmoon-party, da deres bus pludselig forulykkede.

Blandt de unge danskere var Ulla Moseholt Petersens 19-årige datter.

Og til TV 2 Østjylland har Ulla Moseholt Petersen nu sat ord på det opkald, som ingen forælder ønsker at få: hendes datter var involveret i en alvorlig ulykke. Hun deler samtidig en række uhyggelige detaljer. 

Hun fortæller, at hendes datter heldigvis slap datteren med mindre fysiske skader, herunder et par sting i baghovedet, men oplevelsen har efterladt hende rystet og chokeret.

Men det var ikke alle der slap med mindre fysiske skader.

Ifølge datteren er der dog tre af de 13 unge danskere, der var med på busturen, der har brækket ryggen. Der skulle ifølge datteren også være nogen, der har brækket nakkehvirvler og kraveben.

Og hun afslører i samme ombæring, at årsagen til ulykken var hasarderet kørsel af buschaufføren, der angiveligt kørte for stærkt og råddent på de smalle veje. Situationen eskalerede, da chaufføren mistede kontrollen over bussen, og den tragiske ulykke var en realitet.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.