Netop som danskerne troede det var slut: Nu kan fans af 'Badehotellet' ånde lettet op

11/10/2023 20:00

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Nu er der god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne.

Mest læste i dag

Inden længe er det slut med Badehotellet, da det er meldt ud, at den kommende sæson er den sidste. Alligevel er der dog godt nyt for de mange 'Badehotellet'-fans.

Nyt spændende, musikalsk foredrag er tilføjet Grønnegades Kaserne Kultrucenters program. Jens Jacob Tychsen, der også er kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller publikum i Næstved historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, som sender sidste sæson i januar 2024.

Det skriver Grønnegades Kaserne Kulturcenter i en pressemeddelelse.

Den 10. april venter en helt særlig oplevelse for fans af tv-serien Badehotellet. I dette eksklusive, musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip – det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende.

Publikum får naturligvis et genhør med flere af de skønne, gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér fortæller han hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige og gode anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Om foredragsholderen

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Aarhus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem otte sæsoner.

Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til syv i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren The Sound Of Music på Det Ny Teater.

Jens Jacobs tv-debut var som seriemorderen Indianeren i Rejseholdet (2002) og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet Forbrydelsen 2, Sommer og Borgen.

Det store, folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante, kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie Badehotellet. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musikalske.

Billetsalget til Bag om Badehotellet den 10. april i Næstved er startet. Du kan finde din billet på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside www.gkkultur.dk. Du kan også ringe til billettelefonen 5588 3940, eller købe dem på billetkontoret der har åbent alle hverdage kl. 10-15.