Ni-årig dreng omkommet i frygtelig kælkeulykke

Skrevet af Mathias Busekist

18/02/2021
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Han mistede på tragisk vis livet, da han var ude at kælke.

Dagens topnyheder

Tirsdag endte en kælketur i en frygte ulykke, da fire drenge blev trukket afsted på en oppustelig ring på Seward Road i Brentwood, Tennessee. 

Det skriver Channel 5. 

Kælken, med drengene ombord, skred ud i rabatten, og det medført, at den 9-årige Campbell Martin kom så alvorligt til skade, at han døde af sine kvæstelser. 

Han blev hurtigt fragtet til Vanderbilt University Medical Center, hvor han blev erklæret død.

De havde fastspændt ringen til en ATV, hvorefter de blev trukket rundt af Martins egen far. Det endte dog med, at de kolliderede med en postkasse på vejsiden. 

Ingen af de andre drenge kom til skade. 

"Vores tanker går til familien," siger Brentwood Politi i en udtalelse, som efterfølende lyder: 

"Denne tragedie må være en påmindelse om farerne ved at kælke."

I kølvandet på ulykken har man nu advaret folk om ikke at kælke i de områder, hvor der er risiko for at kollidere med forhindringer, herunder træer eller biler - og man skal holde sig fra at trække børnenes kælk efter sit køretøj.

Der blev ligeså oprettet en GoFundMe-side efter ulykken. Der bliver indsamlet penge til Campbell-familien, og blot 12 timer efter, at den blev lavet, er den allerede lukket igen, da man har samlet over det beløb, som var målet.

Campbell Martin gik på Scales Elementary og han var elsket. Forstanderen på skolen har også sat ord på det forfærdelige tab. 

"Campbell var elsket af vores elever og vores ansatte. Han var en altid smilende, venlig og respektfuld sjæl. Han elskede at dyrke sport, og han huskede at lege, lige så meget som han studerede. Han var et positivt element i undervisningen hver dag."

Der blev ligeså oprettet en GoFundMe-side, hvor man kan donere penge til Campbell-familien. Den er dog allerede blev lukket, da man har indsamlet flere penge end hvad målet var.