Novak Djokovic raser inden kampen mod Holger Rune

17/05/2023 10:45

Nicolai Steinicke

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da Holger Rune spillede sig videre i ATP 1000 turneringen i Rom, gjorde Novak Djokovic det samme på centercourten, men det gik ikke stille for sig.

Mest læste i dag

I dag kl 13.00 spilles der kvartfinale mellem Holger Rune og Novak Djokovic, men Novak Djokovic nåede ikke dertil uden at komme op i det røde felt.

Det er dog ikke uvandt for vores temperamentsfyldte unge dansker.

Novak Djokovic blev efterladt sydende, da han så Cameron Norrie i øjnene, efter at briten smadrede bolden til ham fra tæt hold på kontroversiel vis under Italian Open.

Novak Djokovic var rasende på Cameron Norrie i deres Italian Open ottendedelsfinale.

Serberen stirrede ned på briten, der havde smadret bolden på ham fra tæt hold, efter at Djokovic havde vendt ryggen til, mens bolden stadig var i spil. Både fans og seere blev efterladt chokerede over spændingen mellem parret, da den 35-årige var synligt rasende over verdens nummer 13.

Foto: TennisTV

I det fjerde parti i andet sæt kunne Djokovic kun returnere Norries skud højt op i Rom-himlen, før Norrie smækkede returskuddet tilbage mod serberen, der havde vendt ryggen til spillet.

Skuddet ramte Djokovic i læggen, efter at han havde opgivet pointet, mens bolden stadig var i live.

Norrie holdt straks hånden op for at undskylde til Djokovic efter hans tilsyneladende utilsigtede stunt, men den syvdobbelte Wimbledon-mester nedstirrede den 27-årige.

Amazon Prime-kommentator Mark Petchey kaldte Norrie ud for hans beslutning om at spille tilbage på topseedet med banen for det meste åben, og Djokovic havde opgivet pointen.

"Jeg er nødt til at sige i Novaks forsvar her, at han havde opgivet pointet. Den bold behøvede ikke at komme nogen steder i nærheden af ​​ham," sagde Petchey.

"Jeg ved bare ikke, hvad der gik gennem Cams hoved for at være ærlig, det er lidt unødvendigt. Og jeg kan forsikre dig, hvis det var den anden vej, ville han heller ikke have kunnet lide det. Så du kan forstå den her reaktion fra Novak." Det skriver Dailystar.